VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN UZUN'A ÇOK SERT TEPKİ

3 Mart 2015

HABER: Oğuz AKYÜZ Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sabah saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yılmaz, ...

HABER: Oğuz AKYÜZ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sabah saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yılmaz, merkeze çekilen Vali Ahmet Zahteroğulları’nın uğurlama törenine katılanlara yaptığı benzetme ile tepki çeken işadamı ve AK Parti eski İl Yöneticisi Adnan Uzun’a çok sert tepki gösterdi.

Yılmaz, “Bu zavallıların sözlerini ciddiye almak zorunda kalmak beni üzmektedir. Allah rızası için oraya giden herkes bu insana dava açmalıdır. Ben bunu Bolululardan talep ediyorum. Oraya giden herkes dava açsın. Bu tür edepsizlikleri bir daha yapamayacaklarına dair bu tür insanlara dersi verilsin” dedi.

Bolu’da son günlerin en çok tartışılan konularının başında gelen AK Parti eski İl Yöneticisi Adnan Uzun’un eski Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı uğurlama törenine katılanlara Facebook hesabından kadın kıyafeti giyen erkek fotoğrafıyla benzetme yapması hala konuşulurken, bu benzetme Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı çılgına çevirdi.

“ÖZÜR DİLEMESİ KABAHATİNİ ÖRTMEZ”

Alaaddin Yılmaz, “Bu şahsın AK Partili diye adlandırılması beni çok üzmüştür. Dolayısıyla, buraya gelenlerle ilgili çok yakışıksız, kabul edilebilir olmayan tweeti beni çok rahatsız etmiştir. Bolu’da yaşayan bir insanın bu lafı Bolululara karşı ettikten sonra gelip Bolululara hangi yüzle bakacağını merak ediyorum. Özür dilemesi benim için kabul edilebilir bir durum değildir. Özrü kabahatinden büyüktür. Çünkü kullanılan şekil ve ifade çok aşağılayıcıdır. Böyle bir insanın yaşadığı, geçindiği şehrin insanlarına karşı, tavrı kabul edilemez. Bu insan bu şehirde nasıl yaşayacaktır? Bu şehrin insanların yüzüne nasıl bakacaktır? Bir başka şehirde böyle bir laf edenin bu şehirde tekrar yaşaması mümkün müdür” diye konuştu.

“ÖNCE İNSAN OLMAK LAZIM”

“Önce insan olmak lazım. AK Partili olabilirsiniz, CHP’li olabilirsiniz, MHP’li olabilirsiniz, ama insan olmadığınız zaman bunların hiç birinin hiçbir anlam ifade etmediğini bilesiniz. Ak Partili olarak anılması beni derinden yaralamıştır, AK Parti’yi burada kuran il başkanıyım. Benim kurduğum AK Parti’de böyle kişiler yoktur. AK Parti kitle partisi olması dolayısıyla bir vesile bir dönem ak partide görev almış olması, onun ak partili olarak böyle bir açıklama yapmış olmasını, AK Partililer böyle yaptı diye algılanmasını da kabul etmem mümkün değil. Çünkü bu insani bir açıklama değildir. Böyle bir yapının ak partinin içinde olması beni üzer, Ak Partili olarak anılması ise beni derinden üzer. Önce insan olmak zorundayız.”

“ORAYA GİDEN HERKES DAVA AÇSIN”

“Bu zavallıların sözlerini ciddiye almak zorunda kalmak beni üzmektedir. Hele bunun belirli basın organları tarafından AK Parti’ye mal edilmiş olması bizi derinden üzmektedir. Şunu ifade edebilirim. Avukatımla görüştüğümde, ben burada olmadığım için dava açamayacağımı söylediler. Allah rızası için oraya giden herkes bu insana dava açsınlar. Ben bunu Bolululardan talep ediyorum. Oraya giden herkes dava açsın. Bu tür edepsizlikleri bir daha yapamayacaklarına dair bu tür insanlara dersi verilsin. Eğer dava amaçlarsa bu hakareti kabul etmiş olurlar ki, ben bunu Bolululara yakıştıramam. Gazetecilerde buna dahildir. Yoksa yürümenizi kontrol ederim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.