VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKTAY TÜRESİN CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU...

2 Mart 2015

İş Adamı Oktay Türesin düzenlediği basın toplantısında CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Türesin, “Ömrümün sonuna ...

İş Adamı Oktay Türesin düzenlediği basın toplantısında CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Türesin, “Ömrümün sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, halkıma, milletime, memleketime hizmet edeceğim, söz veriyorum. 2011 seçimlerinde bütün Doğru Yol Partisi’nin Demokrat Partisi’nin oylarını hep CHP’ye elimin erdiği verdirttim. CHP’ye hep destek oldum” dedi.

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylığı açıklamasına, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, İl Başkanı Hüseyin Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve partililer katıldı.

“GÖNLÜMDE KALBİMDE CHP HEP VARDI”

Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Oktay Türesin, “Bundan 6 yıl önce Sayın Deniz Baykal Mudurnu’ya geldiğinde ben CHP’ye ilk adımımı attım. Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Gönlümde, kalbimde her zaman vardı. Her zaman yakındım. Hiçbir zaman art niyet bir kötü söylem hiçbir zaman bulunmadım. Babam milletvekilliğinden sonra siyaseti sen yapacaksın demişti bana. Bende genç yaşta Bolu’da il başkanı oldum. Bu yönde kimseyi karalamadan, iyi bir şekilde hizmet ve çalışmalarla gerekli oyu aldığım halde barajı geçemediğimiz için milletvekili seçilemedim. Ama siyasi hayatımda önce il başkanı, sonra MKYK üyesi, YİK üyesi, en sonunda Süleyman Soylu’nun YİK üyesiydim. 2009 seçimlerinden sonra da baktım ki yüzüm eskiyor, bir dönem soluklanayım dedim, ara vereyim dedim. Ama bu arada bilhassa 2011 seçimlerinde, sağ olsun Tanju kardeşimde beni partiye davet etti, ona da teşekkür ediyorum” dedi.

“2011’DE CHP’Yİ DESTEKLEDİM”

2011 seçimlerinde de burada il başkanım var, diğer il başkanlarım var, bütün Doğru Yol Partisi’nin Demokrat Partisi’nin oylarını hep CHP’ye elimin erdiği kadar üye arkadaşlarıma kardeşlerime söyledim ve destekledim. Şimdi neden CHP? Cumhuriyeti kuran bir partidir. Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu koruyucusu olduğu için, şu ülkenin zor durumda olduğu günde bu ülkeyi kurtaracak tek parti, koruyacak, Atatürk’ümüzün ilke ve inkılaplarını, Cumhuriyetimizi koruyacak savunacak, sizler gibi yılmadan usanmadan bu Cumhuriyetin bekçiliğini yaptınız, yine hep birlikte ben buradan size söz veriyorum, namus şeref sözü veriyorum. Ömrümün sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, halkıma, milletime, memleketime hizmet edeceğim söz veriyorum. Bulunduğumuz ortamı biliyorsunuz. Büyük bir iş adamı, geçen gün ne dedi? Benim çocuklarımın bu ülkede geleceği yok dedi. Bu artık yani neyi gösteriyor? Ülke o kadar zor duruma düşmüş ki, yani yaşama şansı yok diyor. Gün birlik beraberlik günüdür. Artık sağ diye de bir olay yok. Herkes milletini, memleketini, geleceğini, çoluğunu çocuğunu seven herkesin partimizde toplanması lazım. Bu seçimler bir demokrasi finalidir. Bambaşka ayrı bir seçim olacak. Onun için hepimiz sabah erken saatlerde kalkıp geç saatlere kadar çalışacağız. ev ev dolaşacağız. Seçilmek seçilmemek önemli değil. Ben barajı aşamayacak partide bile çalıştım. Sizlere güveniyorum. Kendime güveniyorum. En iyi şekilde de hizmet edeceğimize de söz veriyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.