VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ GENÇ ADAY ADAYI DOBRA DOBRA KONUŞTU...

2 Mart 2015

CHP’nin genç Milletvekili Aday Adayı Gülşah Şanlı, Bolu Ekspres Gazetesi’nden Mehmet Korkusuz’a verdiği röportajda, Tanju ...

CHP’nin genç Milletvekili Aday Adayı Gülşah Şanlı, Bolu Ekspres Gazetesi’nden Mehmet Korkusuz’a verdiği röportajda, Tanju Özcan’ın önseçimdeki üye hakimiyeti karşısında kendisini ‘baba’ olarak tanımladığı CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun cesaretlendirdiğini söyledi. Şanlı, “Tanju Özcan’ın önseçimdeki gücünden il başkanımıza bahsedip, sıralamaya girememe endişemi açıkladığım da, il başkanımız ‘Masaya yumruğunu vurarak, Hayır, ben buradayım diyeceksin’ dedi. Gerçekten bu söz beni cesaretlendirdi” dedi.

“SEÇMEN KADIN ADAY İSTİYOR”

CHP Milletvekili aday adayı Gülşah Şanlı, “CHP seçmeni kadın ve genç adayları sandıkta görmek istiyor. Bu saatten sonra kadın aday CHP’de olmazsa olmazlar arasındadır. Tanju Özcan’ın önseçimdeki üye hakimiyeti karşısında kendisini “baba” olarak gördüğüm CHP İl Başkanı Kazım Karsu cesaretlendirdi. CHP’de Mehtap Özcan Mısırlıoğlu kadın aday olarak seçimlere katıldı. Genel seçimler de Mehtap Hanım iyi bir aday olarak seçimlere katıldı. Ancak Bolu halkının kadın bir adaya hazır olmadığı görüldü. Yerel seçimlerde ise gözlemlediğim kadarıyla tepkiler olumluydu. Bolu artık kadınları da siyasette görmek istiyor, yadırgamıyor” dedi.

“EĞER KIRILACAKSANIZ HİÇ ÇIKMAYAYIM’ DEDİM”

Tanju Özcan’la aralarında geçen diyaloğu anlatan Şanlı, “Tanju Özcan’ı ailemden dolayı yakinen tanırım. Kişiliğini biliyorum. Sevdiğim bir büyüğüm, saygı duyduğum bir siyasetçidir. Aday adaylık düşüncemi de ilk olarak kendisiyle paylaştım. Kendisine, ‘Size rakip değilim. Eğer kırılacaksanız hiç çıkmayayım’ dedim. O da çok sevindi, destekledi. Zaten kendisinin de istediği bir şeydi gençlerin siyasette olması. Çok temiz bir insan” şeklinde konuştu.

“İL BAŞKANIMIZ BENİ CESARETLENDİRDİ”

Önseçimde Tanju Özcan’In delegeler üzerindeki ağırlığını kendisini korkutup korkutmadığı sorusuna Şanlı, “Tanju Özcan artık Bolu’da marka olmuş bir yüz. CHP denince Bolu’da direkt Tanju Özcan akla gelir. Bu konuda beni il başkanımız Kazım Bey yüreklendirdi. Biz onu hep bir baba olarak görürüz. Tanju Özcan’ın önseçimdeki gücünden il başkanımıza bahsedip, sıralamaya girememe endişemi açıkladığım da, il başkanımız ‘Masaya yumruğunu vurarak, Hayır, ben buradayım diyeceksin’ dedi. Gerçekten bu söz beni cesaretlendirdi”

“ÖZCAN’IN ADAYI DEĞİLİM”

“Tanju Özcan, Gülşah Şanlı’yı aday adayı olarak araya çıkarttı. Aday sıralamasına onun yerleşmesini sağlayacak’ gibi söylemler benimde kulağıma geldi. Birileri sürekli benim aday adaylığımı, “Tanju Özcan’ın ayak oyunları” olarak göstererek, gölgelemeye çalışıyorlar. Oysaki aday adaylığımın Tanju Özcan’la uzaktan yakından alakası yok.”

2 yorum yapılmış
  • koOca bolulu
    1 Mart 2015 • 13:00
    Ya bunu getiren gazı veren kim ki yaşı kaç başı kac sırf bu yüzden akp ye oy verecem pes doğrusu artik memleket çocuklara kalmış yazık şimdiden geçmiş olsun :)))
  • boluluya
    1 Mart 2015 • 13:00
    Aman sen chp ye oy verme akepeli. Sen de koysaydın ya adaylığını , çoluk çocuk kadar cesaretin yokmu yoksa. Bunu da anlamam herkes koca bolulu gibi ahkam keser iş eyleme gelince sadece eleştirir. Helal olsun kızımıza mert gibi aday oldu , bolulu gibi pısırık olmadı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.