VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER BOLUSPOR TESİSLERİNDE...

2 Mart 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ Boluspor’da Teknik Direktör Reha Erginer’in istifa ettiği iddiaları kulüp tarafından resmi olarak doğrulanmazken, ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Boluspor’da Teknik Direktör Reha Erginer’in istifa ettiği iddiaları kulüp tarafından resmi olarak doğrulanmazken, Erginer öğle saatlerinde Boluspor Kulübü Tesisleri’ne geldi. Takımının bugün yapacağı antrenman ise iptal edildi.

Boluspor’da Bucaspor maçı sonrası yaşanan hadiseler neticesinde istifa edip şehri terk eden Reha Erginer, bugün sabah saatlerinde tekrar Bolu’ya gelerek yöneticilerle bir araya geldi. Kulüp binasında görüşmeler devam ederken Reha Erginer’in göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı. İki günlük izinin ardından bugün toplanması gereken takımın antrenman ise iptal edildiği öğrenildi.  

SAAT 15:15 itibarıyla...

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer saat 15:15'de tesislerden ayrılırken, muhabirimiz Oğuz Akyüz'ün, 'Ayrıldınız mı?' sorusuna, "Şu an net birşey yok. Yöneticiler toplantı yapıyor. Onlara sorun" diyerek arabasına bindi ve kulüpten uzaklaştı. Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yöneticiler toplantıya devam ediyor.

Saat: 17:00 Başkan ve yöneticilerin toplantısı sona erdi. Pazartesi akşamı yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Reha Erginer'in durumu netlik kazanacak.

2 yorum yapılmış
  • sefa yüksel
    1 Mart 2015 • 13:00
    Reha hoca gitmemeli yönetim yanlış yapıyor.Reha hoca kaliteli bir hoca...
  • Hakan ÖZGÖREN
    1 Mart 2015 • 13:00
    Reha Hoca istifa ederse en iyi ihtimal kümede kalma mücadelesi veririz. Ligin en kısıtlı kadrosuyla en iyi futbolu oynayan takımlardan birisiyiz, ne zaman skor odaklı yöneticiliği bırakırız işte o zaman bir ihtimal başarılı oluruz!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.