VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

1 Mart 2015

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, milletvekili aday adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, milletvekili aday adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirdi. Temayül yoklamasına  aday adayı olan Abdullah Başaran, Adalet Karadayı, Ali Coşkun, Ferudun Kaya, Mehmet Altun, Mehmet Emin Güz, Osman Şevki Çelebi ve Ömer Baygın katıldı. Mevcut milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve istifa eden Bakan Yardımcısı Fatih Metin temayüle kaılmadı. Hüseyin İka ise, genel merkez tarafından veto yediği için temayül yoklamasına katılamadı. Seçim sandıkları genel merkeze götürülürken, sandıkların Ankara’da açılacağı ifade edildi.

 Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Milletvekili Aday Adayı Tercih Listesi'nde 8 aday adayının yer aldığı temayül yoklamasında teşkilatlar, aday olarak görmek istediği 3 isim için oy kullandı.

 Oy kullanma işlemi öncesi dikkat edilmesi gerekli hususlar Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Emine Çift tarafından salondakilere aktarıldı. Daha sonra Bolu il teşkilatında çeşitli kademelerde görevli yaklaşık bin 300 kişi, milletvekili aday adayı tercih listesinde yer alan Abdullah Başaran, Adalet Karadayı, Ali Coşkun, Ferudun Kaya, Mehmet Altun, Mehmet Emin Güz, Osman Şevki Çelebi ve Ömer Baygın isimlerinden aday görmek istediği 3 isim için oy kullandı. Görevlilerden kimlik ibraz ederek oy pusulasını alan teşkilat üyeleri, oy kullanım işleminin başladığı ilk saatlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.