VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHH'NIN YARDIM TIR'LARI SURİYE'YE YOLA ÇIKTI

1 Mart 2015

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU İHH Bolu Şubesi tarafından Suriye’ye bir TIR dolusu yiyecek gönderildi. Yardım malzemeleri dualarla ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

İHH Bolu Şubesi tarafından Suriye’ye bir TIR dolusu yiyecek gönderildi. Yardım malzemeleri dualarla uğurlanırken, Bolu Şube Başkanı Fethi Sarımsakçı, “Esed’in varil bombalarının yanı sıra açlık ve soğukla mücadele eden mazlum Suriye halkına destek olabilmek amacıyla 16. TIR’ımızı yola çıkarttık” dedi.

Siteler Camii önünden toplanan İHH üyeleri dualar ederek Suriye’de yaşanan zumlun sona ermesini istediler. Burada açıklama yapan İHH Bolu Şube Başkanı Fethi Sarımsakçı, “Suriye’de gün geçtikçe daha da derinleşen insani krize bir kez daha müdahil olabilmek, Esed’in varil bombalarının yanı sıra açlık ve soğukla da mücadele eden mazlum Suriye halkına destek olabilmek amacıyla teşkil edilen ve ‘Komşuluk Hakkı’ sloganıyla yola çıktığımız. İnsani Yardım TIR’larımızın 16.’sını ve 2015 yılının da ilk TIR’ını bugün gönderiyoruz” diye konuştu.

“ZULÜME SESSİZ KALMAYACAĞIZ”

Sarımsakçı yaptığı açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Dün olduğu gibi bugün de amacımız mazlumun yanında olmaktır. Varil bombalarıyla suçsuz yere öldürülen insanların, sakat ve yetim  bırakılan çocukların feryatları vicdan sahibi tüm insanları  harekete geçirmek zorundaydı. Bu yapılan zulme insan ve Müslüman olarak sessiz kalamazdık. 3 yılı aşkın süredir devam eden savaş ardında binlerce katledilmiş insan bıraktı. Batı hala sessizliğini koruyor. İnsan hakları, demokrasi, eşitlik çığlıkları atan batı bu zulmü izlemeye devam ediyor” dedi.

1 yorum yapılmış
  • komşular
    4 Mart 2015 • 13:00
    feti sana aferin kendini temize çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun acaba senin yanındaki biliyormuş senin evin üstünde baz istasyonu olduğunu civarındaki komşuları tehlikeye attığını bu konuda senden Köroğlu tv de açıklama bekliyorum tabi açıklama yapabilecek cesaretini varsa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.