VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR SON SANİYE GOLÜYLE YIKILDI...

27 Şubat 2015

Boluspor kendi evinde Bucaspor’la ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada, maçın orta hakemi Abdullah Yılmaz’ın son ...

Boluspor kendi evinde Bucaspor’la ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada, maçın orta hakemi Abdullah Yılmaz’ın son saniyede verdiği penaltı kararı maça damgasını vurdu. Bucaspor son dakikada attığı penaltı golüyle beraberliği yakalarken, maç sonunda Reha Erginer hakeme uzun süre itiraz etti.

Pozisyonlar ilk dakikalarda geldi

İlk yarısının büyük bölümünde rakibine karşın üstün oynayan Boluspor ilk dakikalarda İsmail Haktan ve Murat Gürbüzerol ile çok önemli iki pozisyonda sonuca gidemedi. Bucaspor ilerleyen bölümlerde maçta dengeyi kursa da yakaladıkları iki önemli pozisyonda topu filelerle buluşturamayan taraf oldu.

GOL PRİJOVİC’TEN GELDİ

İlk yarının 42. Dakikasında organize gelişen atakta İsmail Haktan’ın pasında topu filelere gönderen Prijovic Boluspor’u öne geçirmeyi başardı. Bu devrede Serkan Yalçın Boluspor’dan Emin Aladağ Bucaspor’dan sarı kart gören isimler oldular. İlk yarı ekibimiz Boluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

2. YARIDA İLK BÖLÜM KARŞILIKLI ATAKLARLA GEÇTİ

İkinci yarıya yine Boluspor etkili başladı. Bucaspor ilk devrede olduğu gibi maçta dengeyi sağlarken kırmızı beyazlı ekibimiz 2. Yarının ilk bölümlerinde rakibine önemli pozisyon vermedi. Zaman zaman rakip kalede etkili olan Boluspor final paslarında başarılı olamayınca aradığı 2. Golü bulamadı.  

MAÇA HAREKET GELDİ

Maçın 61. Dakikasında hızla gelişen Boluspor atağında kaleci Ömer ile karşı karşıya kalan Prijovic topa vurmakta geç kalınca Bucaspor defansı araya girerek Boluspor önemli bir pozisyondan oldu. Aynı dakikada Bucaspor’da oyuna sonradan giren Zafer’in şutu yan direkte patladı.

BUCASPOR BERABERLİĞİ SAĞLADI

Oyuna bu dakikalarda hareket gelirken konuk ekip Emre Şahin ile aradığı beraberlik golünü buldu. Maçın 64. Dakikasında kenardan gelen topu Boluspor defansı uzaklaştırmak istese de kısa düşen topa sert vuran Emre Şahin şık golü ile maçı beraberliğe taşıdı.   

EMRE BERABERLİĞİ SEVMEDİ

Boluspor Bucaspor’un golünün ardından rakip kaleye iyiden iyiye yüklenirken, Emre skoru değiştiren isim oldu. Sağ kanattan yağılan ortaya Bucaspor kalecisi Ömer topu uzaklaştırırken top Emre’nin önünde kaldı. Ceza sahası içinde topla buluşan Emre yarım vole vuruşunda topu üst filelere gönderirken ekibimiz Boluspor yeniden öne geçti.

UZATMADA YIKILDIK

Boluspor’un 2-1 önde götürdüğü maçta konuk Bucaspor’un uzatmada attığı penatı golü ile yıkıldı. Luiz’in ceza sahası içinde rakibine yaptığı pozisyona penaltı çalan orta hakem Abdullah Yılmaz penaltı noktasını gösterdi. Bucaspor’da Zafer penaltıyı gole çevirirken, karşılaşma 2-2 sona erdi. Bolusporlu futbolcular ve teknik heyet verilen penaltı kararına uzun süre itiraz etti.

 Bu sonuçla Boluspor puanını 28’e çıkardı. Kırmızı beyazlılar haftaya Altınordu deplasmanına çıkacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.