VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE NEFESLER TUTULDU

27 Şubat 2015

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi Ak Parti teşkilatları Bolu'dan milletvekili adayı olarak görmeyi istedikleri ...

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi Ak Parti teşkilatları Bolu'dan milletvekili adayı olarak görmeyi istedikleri isimler için sandık başına gidiyor. Temayül yoklamasında Mehmet Emin Güz, Abdullah Başaran, Adalet Karadayı, Ali Coşkun, Ferudun Kaya, Mehmet Altun, Osman Şevki Çelebi ve Ömer Baygın yer alacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Parti genel merkezinden gelen heyetin nezaretinde gerçekleşecek temayül yoklaması öncesinde aday adayları çalışmalarını sürdürüyor.

“TEK BAŞINA ÖLÇÜT DEĞİL”

Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Partimiz yetkili kurullarınca adaylık değerlendirmesine alınacaklarla ilgili ön incelemeye katkı sağlama amacıyla temayül yoklamasını yapacağız. Tabii bu yoklama sonuçları, adaylıklarla ilgili değerlendirmelerde tek başına bir ölçüt teşkil etmediği gibi adaylık için herhangi bir şekilde de hak da teşkil etmeyecektir” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.