VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZAYDIN ÇETİN VE YIKILMAZ AYNI MASADA

26 Şubat 2015

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Özaydın Çetin, il başkanlığı binasında düzenlenen törenle ...

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Özaydın Çetin, il başkanlığı binasında düzenlenen törenle milletvekili seçimleri öncesinde aday adaylığını açıkladı. Törene, Çetin'in sosyal medyada kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtığı ve 3 ay 19 gün hapis  cezası alan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz da katıldı. Yıkılmaz’ın Çetin’e imalı bakışları gözlerden kaçmadı. Törende yüzlerin asık olması dikkat çekti.

CHP Milletvekili Tanju Özcan karşısındaki en iddialı aday adayı olarak görülen Çetin, aday adaylığı törenine İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, İl Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz katıldı.

“BİZ YILMADIK, ÇARK ETMEDİK”

Özaydın Çetin konuşmasında, “Bizler kampüslerimizde polis devletinin müdahalelerine direnirken, akranlarımızdan öğrenci dayanışmasına ihanet eden, sol ideolojiyle dalga geçen çıkarcı tipler yıllar sonra siyasi partiler içinde milletvekili bile olmuşlardı. Mensup oldukları halk kitlelerini kendi şahsi emelleriyle kandırmayı başarmışlardı. Ama biz yılmadık, çark etmedik” dedi.

 “ÜYELERİMİZE VE SEÇMENİMİZE İNANIYORUM”

Çetin, açıklamalarının devamında, 29 Mart’ta yapılacak olan ve partinin milletvekili kesin aday ve sıralamalarının belirleneceği önseçime değindi. Geçmişte, üyelerin yönlendirildiği iddialarıyla parti içinde tartışmalara yol açan önseçim uygulaması için Çetin, “Yurdumun her ilinden artık gençlerin milletvekili aday adayı olduğunu genel merkezdeki müracaatım sırasında da bir kez daha gördüm. Artık gençlerimiz sorumluluğa talipler. Ben de partimizin milletvekili adaylık belirleme yönteminin önseçim olması gerektiğine inandım. Bu onurlu göreve başvuran her arkadaşımın milletvekili olmaya layık olduğu inancıyla önseçimde oy kullanacak 4 bin 584 kayıtlı parti üyemizin iktidar kadrolarını belirleyeceği ve bu işte de heyecan içinde olduğunu biliyorum. Partimizin iktidarını belirleyecek partili üyemize ve 7 Haziran’daki seçmenimize inanıyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.