VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAYACAK BİR HABER...

24 Şubat 2015

Bolu Ekspres Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’nun haberine göre, Bolu’da 14 yaşındaki lise öğrencisinin erkek arkadaşından hamile ...

Bolu Ekspres Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’nun haberine göre, Bolu’da 14 yaşındaki lise öğrencisinin erkek arkadaşından hamile kaldığı ortaya çıktı. Aileler gençlerin evlendirilmesine karar verince, kızın ailesini şikayetini geri çekti. Ancak mahkeme genç kızın kemik yaşının tespitini istedi. Adli Tıp Raporunda kızın kemik yaşı 15’ten küçük çıktığı takdirde olan Ö.B. genç kızla evlenmeye razı olsa da hapisten kurtulamayacak.

İddiaya göre, bir süre önce internetten tanışan 14 yaşındaki lise öğrencisi K.Ö. ve Bolulu 20 yaşındaki Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi Ö.B., arkadaşlık yapmaya başladılar. Atatürk Orman Parkı’nda tanışan iki genç daha sonra arkadaşlıklarını ilerletti. Bu sırada 14 yaşındaki K.Ö. ise erkek arkadaşı Ö.B.’ye yaşının büyük olduğunu söyledi. Ö.B. ile ilişkiye giren K.Ö.’nün ise bir süre sonra hamile olduğunun anlaşılması üzerine, genç kız kürtaj olmak üzere İzzet Baysal Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine başvurdu. Hastanede ortaya çıkan kayıtlarda K.Ö.’nün 14 yaşında olduğunun anlaşılması üzerine Savcılık tarafından dava açıldı.

DAVA AÇILDI

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada genç kız, Ö.B. ile kendi isteği doğrultusunda birlikte olduğunu söylemesine karşılık, yaşının 15’ten küçük olması nedeniyle Ö.B. tutuklanarak cezaevine konuldu. Ö.B. ise iddiaları başından beri reddederek K.Ö.’yü tanımadığını, hiç görmediğini söyledi. Telefon kayıtlarında ise Ö.B. ve K.Ö.’nün çok sayıda görüşme yaptıkları ortaya çıktı. Ö.B.’den hamile kaldığını söyleyen K.Ö., arkadaşlıklarının bir süredir devam ettiğini, kendi isteği ile birlikte olduklarını ve Ö.B.’ye yaşının 14’ten büyük olduğunu söylediğini ifadesinde tekrarladı.

ŞİKAYETLER GERİ ÇEKİLDİ!

Genç kızın ailesi bunun üzerine şikayetlerini geri çekerek, gençlerin evlendirilmesi yönünde anlaşmaya vardılar. Ancak mahkeme K.Ö.’nün kemik yaşının tespitini istedi. Gelecek sağlık raporunda K.Ö.’nün kemik yaşı 15’ten küçük olduğu takdirde genç kızla evlenmeye razı olan Ö.B. yine de hapisten kurtulamayacak. Küçük yaşta kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Ö.B., şimdi adli kurumdan gelecek doktor raporunu bekliyor. Duruşma 17 Mart 2015 tarihine ertelendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.