VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE HÜSEYİN İKA'YA BÜYÜK ŞOK!

24 Şubat 2015

AK Parti'de 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde aday belirleme noktasında çok önemli bir ...

AK Parti'de 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde aday belirleme noktasında çok önemli bir yere sahip olan temayül yoklamasına Bolu Belediye eski Başkan Yardımcısı Hüseyin İka'nın genel merkez tarafından alınan kararla katılamayacağı açıklandı. AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Hüseyin İka'nın temayül yoklamasına katılmasına izin verilmediğini söyledi.

Bilindiği üzere yerel seçimlerde AK partiden Beledşye Meclis üyeliğine seçilen Hüseyin İka daha sonra Belediye Başkan yardımcılığına getirilmişti. İka genel seçim sürecinin başlaması ile birlikte bu görevinden istifa etmiş milletvekili aday adayı olmuştu. AK parti genel merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde belediye meclis üyeliğinden istifa edilmemesi ve aday olunmaması açıklaması yapılmasına rağmen bu görevinden ve belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa eden İka'nın hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklamasına katılamayacağı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama AK parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ankara'da toplantıdan yeni çıktığını ve yapılan toplantıda Hüseyin İka'nın temayül yoklamasına katılmasına izin verilmediğini söyledi .

www.bolugazetesi.com.tr

1 yorum yapılmış
  • akapeli
    23 Şubat 2015 • 13:00
    ne kadar üzüldüm :) :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.