VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU İDDİALAR ÇOK CİDDİ...

23 Şubat 2015

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın merkeze çekilmesinin ardından yaşanan tartışmalar devam ederken, Memur-Sen Bolu Şube Başkanı ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın merkeze çekilmesinin ardından yaşanan tartışmalar devam ederken, Memur-Sen Bolu Şube Başkanı Ahmet Koçak'ın Vali Zahteroğulları ile okullara müdür atamaları için tartıştığı ve sonrasında Vali'nin Ahmet Koçak'ı makamından kovduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Koçak'ın Vali Zahteroğulları'nın görevden alınması için siyasi olarak uğraştığı iddiasını  MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz dile getirdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın merkeze çekilmesinde Memur-Sen’in Bolu’daki yöneticisinin parmağı olabileceğini iddia etti. Yılmaz, “Ayrıca Memur-Sen Başkanı Ahmet Koçak ile Vali’nin bir tartışma geçirdiği bilgisi de daha önce edindiğimiz bilgiler arasındaydı. Bu kapsamda çıkan söylentilere göre, Memur-Sen başkanının yapmış olduğu itirazlar neticesinde Vali’nin görevden alındığı bilgisini aldık. Bolu’yu Memur-Sen Başkanı mı idare ediyor?” dedi.

“BOLU İÇİN KAYIP”

Yılmaz ayrıca, “Bolu Valisi olarak görevini yerine getirdiğine inandığımız Sayın Zahteroğulları, son zamanlarda Bolu’ya gelmiş geçmiş devlet adamlığı noktasında en iyi çizgi ve dirayet gösteren kişilerden bir tanesi olmuştur. Bolu’muz için en iyi çalışmaları yapacağı inancını taşımakta idik. Bolu’muz için bir kayıp olduğuna inandığımız bu değişikliğin, Bolu’muza şu noktada faydalı olduğuna inanmıyoruz” şeklinde konuştu.

www.boluekspres.com Mehmet Korkusuz

3 yorum yapılmış
  • yt
    22 Şubat 2015 • 13:00
    bizim valimiz o kadar iyi bir insan ki hem işinde hem kişiliğinde makamından kovmuşsada iyi yapmış vardır bir bildiği kesinlikle geri gelmeli valimiz bizler gerekirse bütün bolu gerekli yerlere belirtmeye hazırız isteğimizi
  • boşver
    22 Şubat 2015 • 13:00
    Eğer o kadar biliyorsa gitsin valilik yapsın böyle vali gelmez bir daha boluyu düşünmeyen bir eğitimci yazık yazık
  • bolulu
    23 Şubat 2015 • 13:00
    bu işi Ahmet KOÇAK yaptıysa helal olsun ona.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.