VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HALK VALİSİNİ UĞURLAYACAK...

22 Şubat 2015

Bolu halkı, Merkez valisi olarak atanan Ahmet Zahteroğulları'nı uğurlamak için Çarşamba günü saat 14:00'da valilik ...

Bolu halkı, Merkez valisi olarak atanan Ahmet Zahteroğulları'nı uğurlamak için Çarşamba günü saat 14:00'da valilik önünde toplanacak.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Valisi olarak atanan Ahmet Zahteroğulları, Çarşamba günü Saat 15:00'da Bolu'dan ayrılacak. Zahteroğulları, Bolu'dan ayrılmadan önce, kurum çalışanları ile bir araya gelecek. Vali Zahteroğulları'nın Bolu'dan ayrılış gününü öğrenen sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve dernekleri ile bazı kuruluşlar "Halkın Valisi" olarak anılan Zahteroğulları’na görkemli bir uğurlama töreni hazırladı. Vali Zahteroğulları'nın Bolu'dan ayrılacağı gün olan çarşamba günü saat 14:00'da Valilik önünde toplanacak olan kalabalık bir grubun Zahteroğulları'na yeni görevinde başarılar dilemesi bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • Erol ÖZDEN
    22 Şubat 2015 • 13:00
    Sayın Vali Ahmet ZAHTEROĞULLARI Biz nice valiler gördük...Ama bütün içtenliğimle belirtmek istiyorum ki,Sizin yeriniz, başarı çizginiz,insanlığınız,samimiyetiniz,kişiliğiniz bambaşka.Bıraktığınız boşluğu ve hoşluğu kimse de bırakamaz...Sizleri hep örnek bir vali ve iyi bir yönetici olarak anımsayacağız.yolunuz açık olsun.TEŞEKKÜRLERİMİZLE.GÜLE GÜLE.23.02.2015BOLU
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.