VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC'DEN İMDAT ASLAN'A SERT TEPKİ

22 Şubat 2015

Bolu’da İmdat Aslan isimli şahsın Bolu Gazeteciler Cemiyeti hakkında attığı iftiralara cemiyet yönetim kurulundan çok ...

Bolu’da İmdat Aslan isimli şahsın Bolu Gazeteciler Cemiyeti hakkında attığı iftiralara cemiyet yönetim kurulundan çok sert açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “BGC her ay Bolu Belediyesi’ne sosyal tesisler için kirasını vermektedir. Başkanı olduğu Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin, bir dönem kiracısı olduğu İl Özel İdaresi’ne olan 30 bin TL kira borcundan neden bahsetmiyor?” ifadeleri kullanıldı.

 Açıklamada ayrıca, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin hiçbir cemaatle bağlantısı olmadığı ve olmasının da mümkün olmadığı ifade edilerek, “Attığı tweetlerle eleştirdiği bir cemaate zamanında verdiği himmet paralarını unutarak, o cemaate bağlı bir işadamının sahibi olduğu bir markanın Bolu şubesinin elinden alınmasını hazmedemeyen bu şahsiyet, kendi hayal dünyasında kurduğu bu iftira dolu yalanlarıyla sağa sola saldırılarını hayretle izliyoruz” denildi.

 BGC YÖNETİM KURULUNUN AÇIKLAMASI

  “Bolu’da kendisini sözde gazeteci olarak gören, kurduğu tabela cemiyetiyle meslekte kimlik sahibi olmaya çalışarak sağa sola iftiralar atan, twitter fenomeni olmak için gece-gündüz gayret gösteren İmdat Aslan isimli şahsiyet, twitter’daki hesabından Bolu Gazeteciler Cemiyeti ve Başkanımız Bülent Velioğlu hakkında attığı tweetlerle nasıl bir ruh halinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

  Bu zat, mülkiyeti Bolu Belediyesi’ne ait olan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nden kira alınmadığını söyleyerek yalanlarına devam etmiştir. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, her ay Bolu Belediyesi’ne kira bedelini ödemektedir. Bunlar Bolu Belediyesi’nde de resmi olarak kayıtlıdır.”

 Bu soruların yanıtını bekliyoruz?

Peki, biz İmdat Aslan isimli şahsa şu soruyu sormak istiyoruz.  -Kaç gazeteci üyesi olduğu bile bilinmeyen, üyesi basın kuruluşu bile bulunmayan Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin, bir dönem kiracısı olduğu İl Özel İdaresi’ne olan 30 bin TL kira borcundan neden bahsetmiyor?  -Neden 30 bin TL için İl Özel İdaresi’nin Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’ni icraya verdiğinden söz etmiyor? 

Yıllardır korkak yöneticiler sayesinde kira bile ödemeyen Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin başındaki ismin Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne ‘Sosyal tesislerde bedava oturuyorlar’ iftiralarını acınacak bir ruh haliyle yaptığını düşünüyoruz.  

 Verdiği himmet paralarını çabuk unuttu

Attığı tweetlerle eleştirdiği bir cemaate zamanında verdiği himmet paralarını unutarak, o cemaate bağlı bir işadamının sahibi olduğu bir markanın Bolu şubesinin elinden alınmasını hazmedemeyen bu şahsiyet, kendi hayal dünyasında kurduğu bu iftira dolu yalanlarıyla sağa sola saldırılarını hayretle izliyoruz. Zamanında çalıştırdığı işyerinde milyonlar kazanırken, kendisi bu markanın Türkiye’deki sahibinin bir cemaate yakın işadamı olduğunu bilmiyor muydu? Evet bugüne kadar bu şovları gülerek izledik, ancak bundan böyle bu şahsa gereken cevabı en ağır şekilde vereceğiz.

 Bütün kesimlerinin hem nefret duyduğu, hem de acıdığı bir insansın

Bu şahsın, sosyal medyada ve köşe yazılarında hem iktidarın yöneticilerine ağza alınmadık iftiralar atması hem de iktidarın yöneticilerinin yamacında oturma çabalarını gülerek izliyoruz. Acınacak haldesin İmdat Aslan, yaşadığın ruh haliyle toplumun bütün kesimlerinin hem nefret duyduğu, hem de acıdığı bir insansın. Kapandığın evinde yaşadığın ruh haliyle insanlara iftira atacak kadar alçaldın.

Hiçbir cemaat ve yasa dışı yapılanmayla işimiz olamaz

Sürekli olarak cemiyetimizi bir cemaatle kol kola giden bir durumda göstermene artık sessiz kalmayacağız. Cemiyetimizi hiçbir cemaat ve yasadışı yapılanmanın içinde sokmadık ve sokmayacağız.  Bundan böyle bu çakma twitter trolünün nasıl bir insan olduğunu toplumun her kesimine anlatacağız. Attığın iftiralara sessiz kalındığı için sürekli olarak bu ruh haliyle devam ettiğinin farkındayız. MHP’li görünerek geçmiş AK Parti İl yönetimlerine girme çabalarını da unutmuş değiliz. Bunları daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız.

Cemaat iddiaları gerçek dışıdır

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ne Başkanı ne de yönetim kurulu üyeleri ne bir cemaate mensuptur, ne sempatisi vardır, ne de yasadışı bir yapılanmaya olumlu bakmışlardır. 7 kişiden oluşan yönetim kurulumuzun dünya ve siyasi görüşleri de Bolu’da yaşayan herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Ama bu şahıs çamur at izi kalsın felsefesiyle yürüttüğü bu algı operasyonunun altında ezilecektir. Başkanımız Bülent Velioğlu’nun eşinin çalıştığı işyerinin cemaate mensup olduğunu ifade ederek cemiyet-cemaat bağlantısı kurması acizliğin ve bitmişliğin göstergesidir. Cemiyet Başkanımız Bülent Velioğlu’nun eşini, bir işadamının susturmak için işe aldığı iddiaları ise yalanın en büyüğüdür. Başkanımız, eşiyle tanıştığında zaten o firmada çalıştığını da kamuoyunun bilmesini isteriz. Attığı bu iftiraların hesabını yargı önünde vereceğinden ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin üzerinden atılan bu iftiraların hesabını en ağır şekilde soracağımızdan kamuoyunun şüphesi olmasın.  

                                                           Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.