VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYUŞTURUCU OTOBÜSÜ YERİNDE DURUYOR

21 Şubat 2015

  Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU - Fotoğraflar: Oğuz AKYÜZ Tabaklar Mahallesi’nde uyuşturucu bağımlılarının yuvası haline gelen ve Cuma ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU - Fotoğraflar: Oğuz AKYÜZ

Tabaklar Mahallesi’nde uyuşturucu bağımlılarının yuvası haline gelen ve Cuma günü yangın çıkan kullanılmayan otobüs halen park halinde olduğu Reşat Aker Sokak’ta duruyor. Günde yüzlerce kişinin geçtiği sokakta uyuşturucu bağımlıları tehlike saçarken, otobüsün neden oradan halen kaldırılmadığı ise merak konusu oluyor. Mahalleli bir an önce otobüsün bulunduğu yerden kaldırılmasını istiyor.

Bolu’da son zamanlarda artış gösteren atıl durumdaki ev yangınlarının ardından Cuma günü Tabaklar Mahallesi Reşat Aker Sokak’ta bulunan atıl durumdaki terk edilmiş otobüs yanmıştı. Bolu’nun en işlek ve en merkezi mahallesi olan Tabaklar Mahallesi’ndeki bu dehşet verici görüntüleri internet sitemizden sizlerle paylaşmıştık. Halen Reşat Aker Sokak’ta bulunan ve uyuşturucu bağımlılarının yuvası haline gelmiş otobüs halen bulunduğu yerde duruyor. Mahalle halkı otobüsün kaldırılmasını istiyor.

1 yorum yapılmış
  • ewf
    20 Şubat 2015 • 13:00
    otobüsü çekeceğinizeiçenleri çekin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.