VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET ALTUN'DAN İDDİALI SÖZLER...

20 Şubat 2015

Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl eski Müdürü ve Abant TV'nin sahibi Mehmet Altun, AK Parti'den ...

Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl eski Müdürü ve Abant TV'nin sahibi Mehmet Altun, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Parti binasında başvuru dosyasını teslim eden Altun, “Bolu kamuoyu tarafından en çok istenen bir aday olmayacaksam ben bu seçimlerde aday olmayı düşünmüyorum. Bolu halkının bu görevi bize tevdi etmesi lazım” dedi.

Mehmet Altun’un açıklamasına İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları Başkanı Arzu aydın, Gençlik Kolları Başkanı T. Furkan Sönmezel ve çok sayıda partili katıldı. Veterinerlik Fakültesi mezunu olduğunu söyleyen Mehmet Altun, açıklamalarına siyasi geçmişinden ve kariyerinden bahsederek başladı.

‘BOLU’NUN KIRSALDAKİ TÜM DERTLERİNİ DİNDİRMEYE ÇALIŞTIM’

Daha sonra Ak Parti’nin kuruluşuna değinen Altun, “Ak Parti’nin 2002’de iktidar oluşunun temel mihenk noktaalrına baktığımızda Muhtar olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan, yola çıktığında önce bir hayal kurdu. Ekonomik krizlerle, başörtüsü meselesiyle ve birçok hayalle yola çıktı. Ülkeyi istikrara kavuşturacak bir lider aranıyordu. Halk desteği vardı; çünkü halkın gönlüne girdi” diye konuştu.

‘BOLU KAMUOYUNUN NE İSTEDİĞİ ÖNEMLİ’

Kendisi için önemli olanın Bolu halkının istekleri olduğuna vurgu yapan Altun, “Ben kamuoyunda aday olduğumu söyledim. Eğer Bolu kamuoyu tarafından en çok istenen bir aday olmayacaksam ben bu seçimlerde aday olmayı düşünmüyorum. Bolu halkının bu görevi bize tevdi etmesi lazım. Teşkilatlarımı çok önemsiyorum. Teşkilatsız bir parti düşünülemez. Ak Parti bugüne kadar bütün seçimleri lamışsa bu tüm teşkilatların topyekün başarısının kanıtıdır. Hem teşkilatlardan hem de sivil toplum kuruluşlarından gelen talepleri de önemsiyoruz.

‘KANATLI SEKTÖR İÇİN BİR VETERİNER OLARAK BEN VARIM’

Bolu’da Ak Parti iktidarının çok ciddi işler yaptığını söyleyen Altun, “Çünkü Ak Parti iktidarı gerek tarımda gerekse sağlıkta gerekse eğitimde ciddi ilklere imza attı. Ama küçük bir il olmamıza rağmen hala gidilecek çok yolumuz olduğunu düşünüyorum. Özellikle kanatlı sektör 6 milyar dolarsa, 2 milyar doları Bolu’da ise, Bolu’da bu sektörle ilgili bir veteriner hekimin buradaki sorunları taşıması önemlidir. Mevcut vekillerimiz mutlaka üzerlerine düşeni yapmıştır; ama bu bir ihtisas konusuysa ‘ben varım’ diyorum” dedi.

‘BU YARIŞTA KAZANAN BOLU OLACAKTIR’

Ak Parti camiasının, Bolu halkının şartlarının daha da iyileştirilmesiyle ilgili hedeflerinin olduğunu düşünüyorum. Bu bir yarıştır. Bu yarışta hak eden kazansın. En nihayetinde hak eden Ak Parti olacaktır. Hak eden Bolu olacaktır. Hak eden ülke insanı olacaktır” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.