VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER BAYGIN ADAY ADAYI DİLEKÇESİNİ VERDİ

20 Şubat 2015

AK Parti’nin bir milletvekili adayı kontenjanı ayırdığı Gerede’de yarış kızıştı. Gerede eski Belediye Başkanı Ömer ...

AK Parti’nin bir milletvekili adayı kontenjanı ayırdığı Gerede’de yarış kızıştı. Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın, Prof. Dr. Ali Coşkun ve Fehmi Küpçü’nün ardından AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bir toplantı ile milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yapan Ömer Baygın, başvuru belgelerini Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’e verdi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Ömer Baygın, “Şimdi niçin aday oluyorsun diye aklınıza gelebilir. Bunu biz AK Parti’de hizmet yarışı olarak bu güne kadar gördük. Böyle algıladık. Bilgi çalışarak elde edilebilir ama tecrübenin okulu, kitabı, mektebi yok. 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerçekten ciddi anlamda tecrübeler edindik. Bürokrasi nasıl çalışır. Hizmetler nasıl planlanır, nasıl götürülür, nasıl ısrarla takip edilir bunları öğrendik. Bu tecrübelerimizi hiç edinilmemiş gibi bir kenara koyarak kenara çekilmek belki benim nefsime hoş gelebilirdi. Çünkü artık telaşsız, stressiz rahat bir hayat benim daha da hoşuma gidebilirdi. Ama çevremizdeki düşünen insanlar eşler dostlar yıllar boyunca edinilen bu tecrübenin bir kenara bırakılmasının doğru bir davranış olmayacağını belki hizmetten kaçmak olacağını bizlere ifade ederek, bizleri teşvik ettiler. Bizde bu tavsiye ve teşvikleri belleğimizden geçirerek evet aday adayı olmamız lazım çünkü bu tecrübelerimizle sade küçük çaplı Gerede’ye hizmet etme imkanı bulmuştuk. Ama bu andan itibaren Bolu’muza köylerimize beldeleri ile ilçeleri ile birlikte tüm Bolu’ya hizmet etmemiz gerektiğine kanaat getirdik. Tabi ki Bolu’ya hizmet ederken de Türkiye’mizin 2002’den önceki tarihten bu güne kadar gelen süreçte kazandığı kazanımları daha ileri noktalara götürmek 2023 hedeflerine hep birlikte bu ülkeyi götürmek için bir nefer olarak çalışmak maksadı ile aday adaylığına karar verdik. Makam ve mevkinin geçici olduğunu biliyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.