VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE MEHMET EMİN GÜZ RÜZGARI...

20 Şubat 2015

AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz, sağcısı solcusu bütün kesimlerin katıldığı törenle resmen ...

AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz, sağcısı solcusu bütün kesimlerin katıldığı törenle resmen aday adaylığı başvurusu yaptı. Güz, “Bolu’nun daha güzel yarınlara kavuşması için hedefimiz 3-0 diyorum. Barış içinde bir dünya, daha güçlü bir Türkiye, hak ettiği konuma kavuşmuş bir Bolu için 3-0 diyorum” dedi.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’de hareketli saatler yaşanıyor. Aday adayları arkaya arkaya başvuru yaparken, eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz, dosta düşmana mesaj gönderdi. Yüzlerce kişinin katıldığı törenle il başkanlığında resmi aday adaylık başvurusunu yapan Mehmet Emin Güz’e sağcısı solcusu herkes destek verdi. Güz’e destek olmak için partili partisiz yüzlerce kişi partiye akın etti. Törene AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve teşkilat üyeleri katıldı.

“MİLLETİMİZİN EGEMENLİĞİNE GÖZ DİKENLER”

Törende konuşan Mehmet Emin Güz, “Çok kritik ve önemli bir süreç hızla yaklaşmaktadır. Şu an tüm dünyanın gözü kulağı önümüzdeki bu seçimlerdedir. Dünya mazlumlarının yanında duran, onlara ışık olan haksızlıklar karşısında dimdik duran, inisiyatif kullanan güçlü bir Türkiye’yi, emperyalist güçler, sömürgeci zalimler istemiyorlar. İçeride ise, egemenliği halka kaptıran vesayetçi zihniyet şu anki durumundan hiç de memnun değildir. Uğradığı başarısızlığı asla hazmedebilmiş değildir. Büyük hesaplaşmanın hazırlığını yapmaktadırlar. Gerek dışarıda gerekse içeride güçlü olabilmenin tek yolu halkı arkasına almış, desteğini asla kaybetmeyen ve azaltmayan iktidar olacaktır. Milletimizin egemenliğine göz dikenlerin ümitlerinin kırılması için oylarımızı azami oranda arttırmamız, tarihi bir yükümlülük olarak karşımıza çıkmaktadır” diye konuştu.

“BURADAKİ COŞKU, BURADAKİ HEYECAN”

 “Geçen dönem kaybettiğimiz bir milletvekilliği maalesef hizmet getirme gücümüze büyük darbe vurmuştur. Bolu’nun daha güzel yarınlara kavuşması için hedefimiz 3-0 diyorum. Barış içinde bir dünya, daha güçlü bir Türkiye, hak ettiği konuma kavuşmuş bir Bolu için 3-0 diyorum. Bunu ben demiyorum. Buradaki coşku, buradaki heyecan, buradaki hizmet aşkıyla dolmuş temiz yürekler söylüyor, buradaki birlik beraberlik söylüyor.”

“GAYRET BİZDEN, BAŞARI ALLAH’TANDIR”

“Teşkilat mensubu arkadaşlarım, geçmişte birlikte büyük badireler atlattık. Dağ gibi engelleri bayram havasında aştık. Yapılamaz denilenleri yaptık. Tevazudan ödün vermedik. Sevgi azığımız, merhamet rehberimiz oldu. Bugün yine hep birlikte bir yola çıkmak, emek vermek, büyük başarılara imza atmak için sizlerle yaptığım istişareler neticesinde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Gayret bizden, başarı Allah’tandır. Bana verdiğiniz güç ve destek için tekrar teşekkür ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Yolumuz açık olsun, Hızır yoldaşımız olsun.”

1 yorum yapılmış
  • halil ibrahim özkan
    22 Şubat 2015 • 13:00
    tek kelime tek cümle adam gibi adamdır mehmet emin güz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.