VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

17 YAŞINDAKİ GENÇ 5 GÜNDÜR KAYIP

20 Şubat 2015

Bolu’da 5 gün önce evinden çıktıktan sonra kayıplara karışan Bolu Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki ...

Bolu’da 5 gün önce evinden çıktıktan sonra kayıplara karışan Bolu Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Eren Yiğit için ailesinin endişeli bekleyişi devam ediyor. Ailesi yetkililerden yardım beklerken, Eren’in cep telefonu sinyalleri için resmi makamların harekete geçmesini istediler.

Psikolojik sorunları olduğu ifade edilen 17 yaşındaki Eren Yiğit’in ailesi 5 günden bu yana çocuklarından haber alamıyor. Pazartesi günü sabah okula gitmek için evden ayrılan Eren Yiğit, Cici Taksi Kavşağı’nda okul arkadaşlarının yanından ayrılarak minibüsten indi. Eren daha sonra, Çakmaklar Çamlığı mevkiinde kız arkadaşı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmenin ardından kız arkadaşına bulunduğu mevkii ve kendisinin de içinde yer aldığı bir video gönderen Eren’e, Pazartesi akşamı ulaşmak isteyen ailesi, o günden beri haber alamıyor.

YETKİLİLERDEN YARDIM ETSİNLER

Ailesi, Jandarma ve AFAD ekiplerinin geçtiğimiz gün arama çalışmaları yaptığını ancak çocuğa ait bir ize rastlayamadığını söyledi. Ailesi ise Eren’in GSM operatörünün uydu takibiyle bulunabileceğini, bunun için izin alınmasını beklediklerini söylediler. Ayrıca ailesi telefon takip izninin halen gelmediğini belirterek yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi.

www.boludetay.com Sidar Avşar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.