VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ VALİ ADINA SAHTE HESAP AÇILDI!

19 Şubat 2015

Dün gece açıklanan Valiler Kararnamesi’nin ardından Bolu Valiliği'ne atanan Aydın Baruş adına twitter'da açılan sahte hesap ...

Dün gece açıklanan Valiler Kararnamesi’nin ardından Bolu Valiliği'ne atanan Aydın Baruş adına twitter'da açılan sahte hesap olay oldu. Sahte Vali, takipçi arttırmak için yapmadığını bırakmadı.

Haber: Oğuz AKYÜZ

Bolu Valiliği'ne atanan Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Baruş Bolu’ya gelmeden olay oldu. Yeni Vali adına sosyal paylaşım sitesi twitter’dan açılan sahte hesap görenleri hayrete düşürdü. Kendini yeni vali gibi tanıtan kimliği belirsiz şahıs sahte hesaptan birbirinden ilginç twitler attı.

Sahte hesaptan, “Kar nasıl yağıyorsa banada takipçi o şekilde yağmalı.Görelim bakalım ?”, “Size bir sürprizim olacak gençler.. Fakat takipçi sayımın en az 10 bin olması lazım..” şeklinde paylaşımlarda bulunan şahıs şimdiden 1800 takipçiye ulaştı. Bolu Valiliğinden edinilen bilgiye göre @aydinbarus68 adlı hesabın sahte oldu öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • Bu haberin takipçilerine uyarı
    18 Şubat 2015 • 13:00
    Sayın bolu halkı sayın ozgurbolu haber sitesi siz bu haberi paylaştıktan sonra bu sahte hesap ismini değiştirmiş.. https://twitter.com/korogluonline/followers @korogluonline Bu hesabı kullanıyor bu hesap sahte hesap bunu takipçilerimden farkettim herkezin dikkatine
  • hasan
    19 Şubat 2015 • 13:00
    Zaten bu valilerin basi twetter sebebi ile belaya giriyor sonra bi bakiyoz vali gitmis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.