VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ZAHTEROĞULLARI İÇİNİ DÖKTÜ...

19 Şubat 2015

Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilen Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, “Üzülmemek elde değil çünkü alışmıştım. Ne ...

Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilen Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, “Üzülmemek elde değil çünkü alışmıştım. Ne Vali olduğumda havalara zıpladım, ne de alımdım diye ağlayacak halim var” dedi.

Köroğlu Gazetesi’nden Arzu Sarı’ya konuşan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, görevden neden alındığını bilmediğini ifade ederek, “Ama takdir. Ne ben Vali olduğumda havalara zıpladım, ne alımdım diye ağlayacak halim var. Önemli olan ben gittikten sonra arkamdan Bolu halkı ne düşünüyor? Önemli olan o” diye konuştu.

“NEDEN GÖREVDEN ALDILAR BİLMİYORUM”

“Alınmanın gerekçesi ne, onu bilemiyorum şuanda. Hangi gerekçeyle aldılar onu bilemiyorum. Benim devletime en ufak bir şeyim olmaz çünkü bu güne kadar devletim beni önemli görevlere getirdi çok şükür. Ben bu görevleri alnımın akıyla yapmış olmanın gurur ve mutluluğu içindeyim başka ne isterim Allah’tan?”

“ELBETTE ÜZÜLÜYORUM”

“Ne kadar yaşadığınız değil, nasıl yaşadığınız önemli. Ne kadar kaldığınız değil, nasıl kaldığınız önemli. Nasıl anıldığınız önemli. Önemli olan ben gittikten sonra arkamdan Bolu halkı ne düşünüyor? Önemli olan o. Elbette üzülüyorum. Üzülmemek elde değil çünkü yani şöyle alışmıştım Bolu’ya çalışıyorduk.”

“PROJELERİMİ SONUÇLANDIRMAK İSTERDİM”

“Bazı projelerimin sonuçlarını almak isterdim. Ama takdir. Ne ben Vali olduğumda havalara zıpladım, ne alımdım diye ağlayacak halim var. Yani çok şükür. Verilen görevi nasıl yaptığıma bakarım. Gerisi benim işim değil. Ben onu değerlendirmem. Az kaldım, çok kaldım. Kadere, imanım tam. Hakkımda böyle hayırlı olduğuna inanıyorum.”

3 yorum yapılmış
  • ismail sever
    18 Şubat 2015 • 13:00
    Sayın valim, Bolu halkı adına sizden özür diliyorum.siz bize sahip çıktınız ama biz size sahip çıkamadık.Yazıklar olsun sizin gibi hizmet aşkı olan bir valiyi merkeze alanlara veya aldıranlara...saygılarımla.
  • Leyacan
    18 Şubat 2015 • 13:00
    Mazlumun ahını aldınız sayın Vali... Kaç ailenin huzurunu bozdunuz, kaç mazlumun ekmeğiyle oynadınız... Bunu bilmez kimse tabi çünkü siz çok iyi reklam yaptınız. Enaniyetiniz tavandaydı farketmediniz bile. Tabi bu yüzden alındınız demiyorum bilemem bana da şok oldu ama vardır bir hikmeti...Yeni görevinizde başarılar. Umarım bir daha kimsenin ekmeğiyle oynamazsınız. Allah yardımcınız olsun.
  • gençlik spor
    20 Şubat 2015 • 13:00
    Siyasete boyun eğdi sn vali. gençlik sporda usulsüz şube müdürü vekili görevlendirmelerinde herkesin hakkını yediler. il genel meclisi başkanının lise mezunu kardeşini şube müdür vekili yaptılar açıktan iki yıllık mezun mehmetide şube müdür vekili yaptılar. anlayacağınız dik duruş sergileyemeyip siyasilerin oyuncağı olduğundan vb sebeplerden valilik vasıflarını taşımıyordu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.