VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOKTOR HÜSEYİN İKA RESMEN ADAY ADAYI...

18 Şubat 2015

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa eden Hüseyin İka, AK Parti’den milletvekili ...

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa eden Hüseyin İka, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. İka, “Var olduğum müddetçe de bu beden bu halka hizmet için adanmıştır. Ülke olarak hedeflerimize ulaşmak için göreve talibim” dedi. Açıklamaya katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “İnşallah aday olur, inşallah kazanır” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylığı açıklamasına, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Adil Esen, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Belediye Meclisi Ak Partili Üyeleri katıldı.

“HEDEFLER İÇİN GÖREVE TALİBİM”

Doktor Hüseyin İka, yaptığı konuşmada, “Ben hayatım boyunca olumlu olmayı kendime şiar edindim. Var olduğum müddetçe de bu beden bu halka hizmet için adanmıştır. Ülke olarak hedeflerimize ulaşmak için göreve talibim” dedi.

“KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM”

AK Parti İl Başkanı Coşkunyürek ise, “Bolu kamuoyunun bildiği, uzun yıllar Bolu’ya hizmet veren, en son Bolu Belediye Meclisi Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Dr. Hüseyin İka partimize müracaat ederek, aday adaylığını bizlere sundu. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

“İNŞALLAH ADAY OLUR, İNŞALLAH KAZANIR”

Coşkunyürek’in ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz açıklamalarda bulundu. “Hüseyin İka kardeşimiz geçtiğimiz yerel seçimlerde bize büyük destek verdi” diyen Başkan Yılmaz, “Seçimler neticesinde de belediye meclis üyesi seçildi ve belediye başkan yardımcılığı döneminde de bize büyük güç verdi. Şu an kendisi milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. Kendisini kutluyorum. Hüseyin Bey’in milletvekili olması, Bolu’muzun temsili noktasında çok daha duyarlı, aynı zamanda Belediye meclisi üyeliğinden milletvekili olursa, Bolu’daki belediye çalışmalarının Ankara’da takibi konusunda çok daha duyarlı olacağını düşünerek, kendisinin canı gönülden başarılı olmasını arzu ediyorum. İnşallah aday olur, inşallah kazanır” biçiminde konuştu

“GURUR DUYARIM”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “Siyaset uzun bir yolculuk. Bu sefer netice alırsa bizlerle çalışacağı için hem gurur duyarım, hem de çok arzularım. Ola ki, bir terslik olurda aday olamazsa, önünde daha çok uzun bir zaman var ve bu zaman zarfında Bolu’nun geleceğinde söz sahibi olmasını arzu ettiğim bir kardeşimdir. İnşallah Ankara’da birlikte çalışmayı da Allah bizlere nasip eder diyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    18 Şubat 2015 • 13:00
    bu sefer işin zora benziyor çok düşük ihitimal
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.