VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EŞİ BENZERİ OLMAYAN DAVA!

18 Şubat 2015

Eski Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’ün Boluspor’a e – bilet uygulaması ile ilgili açtığı dava ...

Eski Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’ün Boluspor’a e – bilet uygulaması ile ilgili açtığı dava mahkeme tarafından onandı. Boluspor geçen sezon Tavşanlı Linyitspor ve Denizlispor maçlarında e – bilet uygulamasını geçmediği için 160 Bin TL ceza ödemeye mahkum edildi. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bu ceza ile ilgili kulüp başkanı Savaş Abak açıklama yaptı. Dün gece Köroğlu TV’ye konuk olan Boluspor Başkanı Abak, “O cezamız onandı. Biz o cezayı ödeyeceğiz. Kulübün bir suçu yok. Federasyon ile bu konuyu konuştum. Bu paranın bir şekilde geri ödeneceğinin garantisini aldım” şeklinde konuştu.

 

Haber: Oğuz AKYÜZ

 Geçtiğimiz sene eski Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’ün Boluspor’a açtığı e – bilet davasın da kulüp haksız bulunarak 160 Bin TL cezaya mahkum edildi.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, “O cezamız onandı. Biz o cezayı ödeyeceğiz. Kulübün bir suçu yok. Geçtiğimiz sene düşme korkusu yaşayan kulüplere bu yatırımın yapılmayacağını şirket kendisi söyledi. Biz onlara gerekli altyapıyı da kurduk. Onlar gerekli yatırımı yapmadılar sonra iki maç için bizlere 160 Bin TL ceza geldi. Bende geçen hafta Federasyondaydım. Biz bu parayı bir şekilde alacağız. Boluspor kulübünün bu konuda bir zararı olmayacak. Bize onun garantisi verildi. Bize bir şekilde o parayı ödeyecekler. Bu cezalar 1-2 takıma da yazıldı. 7-8 bin lira gibi bir rakam. 160 Bin TL ceza yazılan Boluspor kulübünden başka yok herhalde. Biz onun sözünü o zamanda aldık. Federasyonda Passolig konusu tartışılıyor. Taraftarın azalması, seyircinin azalması, bazı taraftarlar ‘biz fişlenmek istemiyoruz’ diyorlar. Aslında alakası yok. Bu yasa olarak çıktı. Bunda bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Ama Passolig satışında da 36 kulübün içinde sondan 5’inciyiz. Boluspor için hiçbir şey yapamıyorsan, sadece bir tane Passolig kartı al” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.