VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE BARIŞ RÜZGARLARI ESİYOR...

16 Şubat 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kamuoyunda yer alan parti içi çatışmalarla ilgili bir toplantı yapıldığını ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kamuoyunda yer alan parti içi çatışmalarla ilgili bir toplantı yapıldığını ve barışın sağlandığını söyledi. “CHP’de tam anlamıyla barış rüzgarları esiyor” diyen Özcan, 29 Mart’ta da milletvekili adayını belirlemek üzere önseçim yapılacağını, kendisinin de resmi olarak milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına CHP Milletvekili Tanju Özcan,  İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve partililer katıldı.

Tanju Özcan, parti içinde yaşanan ayrıklıklara ve kavgaların sona erdiğini ifade ederek, “Partili arkadaşlarıma iyi bir haber vermek istiyorum. CHP içinde ayrılıklar olduğuna yönelik haberler artık son bulacak. İl Başkanı Kazım Karsu ile ortak kararlara vardık” dedi.

“BARIŞ RÜZGARLARI ESİYOR”

Parti içinde birtakım sıkıntılar olduğunu ama bugüne kadar abartıldığını dile getiren Özcan, “Son iki haftadır CHP’de tam anlamıyla barış rüzgarları esiyor. Sayın il başkanıma teşekkür ediyorum. Partideki bütün sorunlarla ilgili bir inisiyatif aldı. Herkesi il başkanı gibi meseleleri masaya yatırmamızı sağladı. Bunun sonucunda da parti içindeki tüm tartışmalar son bulmuş oldu. Sayın İl başkanıma ve ilçe başkanıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra CHP parti içi sorunlarla basında ve kamuoyunda tartışılmayacak. Buna emin olabilirsiniz” dedi.

29 MART’TA ÖNSEÇİM YAPILACAK

Aday belirleme yönteminin Genel Merkez tarafından önseçim olarak açıklanmasının ardından Özcan da “Biz hep adayı o şehirde Cumhuriyet Halk Partililer belirlemeli diyorduk. 2011’de böyle olmuştu. 2014’te böyle olmuştu. 2015’te de böyle olmasını istedik. Genel Merkezimiz ve Parti Meclisimiz toplandı ve Bolu’da hakim gözetiminde tüm üyelerin katılımıyla 29 Mart’ta bir önseçim yapılmasına karar verdi. Kararın partimize ve Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Yarın itibariyle de bununla ilgili adaylık başvuruları başlıyor. Yani 17 Şubat’ta başlayıp, 24 Şubat’ta bitiyor. Aday olmak isteyen tüm partililerimize duyurmak isterim. Başvurularla ilgili İl Başkanımızdan bilgi alabilecek. Başvuruların bizzat Ankara’ya Genel Merkeze yapılması gerekiyor. Bu süreçte yarışacak tüm arkadaşlarımızın CHP’ye yakışır bir yarış içerinde olacaklarından hiç kuşku duymuyorum. Bu yarışta yer alacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

“ADAY ADAYIYIM”

Aday adayı olup olmadığı konusunda daha önce de bilgi verdiğini söyleyen Özcan, “Gayri resmi olarak söylemiştim zaten. Adayım. Bir dönem daha milletvekili olarak Bolu’ya hizmet etmek istiyorum. Üyelerimiz teveccüh buyururlarsa da bu dönem devam etmek istiyorum” diye konuştu.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.