VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O FOTOĞRAFLARA CEVAP GELDİ!

16 Şubat 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile başkanlık makamında fotoğrafı yayınlanan CHP Milletvekili Tanju Özcan ve ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile başkanlık makamında fotoğrafı yayınlanan CHP Milletvekili Tanju Özcan ve AK Parti Kadın Kolları seçimine katılan CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker soruları yanıtladı. Tanju Özcan, Belediyeye “Geçerken uğradım” derken, Zuhal Toker Işın da “Siyasi bir nezaket örneği vermek amacıyla orda bulundum” diye konuştu.

Bolu Belediyesi’ne bir işi için gittiğini ve makamı da ziyaret ettiğini söyleyen Milletvekili Tanju Özcan, “Özel bir konumuz yoktu. Geçerken uğramayı düşündüm ve 5 dakika oturup kalktım. Mesele bu. Özel bir şey konuşma ihtiyacında da değilim. Hatta başkan ‘hayırdır sen hiç gelmezdin?’ dedi. Ben de bir espri yaptım ve ‘Grup Başkanvekili değiştireceğiz de senin bir önerin var mı diye sormaya geldim’ dedim. Çünkü saçma sapan açıklamalar yapmış. Ardından da ‘Kusura bakma senin haddine düşmez. CHP senin partin değil. Bizim partideki arkadaşlarla ilgili değerlendirmede bulunmak yakışmıyor’ eklemede bulunmuş oldum” dedi.

DAVETE İCABET ETTİM

CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın da, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın tarafından kongreye davet edildiğini ifade ederek, “Siyasi bir nezaket örneği vermek amacıyla orda bulundum. Bunun da herkese örnek olmasını istedim. Benim eski bir arkadaşım Arzu hanım. Davet etti ve icabet ettim” diye konuştu.

Kaynak: Ebru Eyvazoğlu/Bolu Ekspress

2 yorum yapılmış
  • Hasan Bayramoğlu
    16 Şubat 2015 • 13:00
    Bunda yadırganacak bir durum olduğunu düşünmüyor,aksine gurur duyulması gereken bir durum.Gün birlik bereberlik günüdür.Seçim meydanlarında her ne kadar birbirlerine ters düşselerde,fikir alışverişinde bulunup birbirleriyle konuşmaları gayet doğal...!!
  • Ela keskin
    16 Şubat 2015 • 13:00
    Aksine çok taktir ettik ve siyasette her zaman nazik zarif kararlı yapısı ile göz dolduruyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.