VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AKDUMAN'A BÖYLE BİR TEKLİF GÖTÜRMEDİM"

15 Şubat 2015

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka’nın Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından, boşalan Başkan Yardımcılığı ...

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka’nın Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından, boşalan Başkan Yardımcılığı koltuğuna İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri Tahsin Akduman’ın getirileceği iddialarına Başkan Yılmaz’dan yanıt geldi. Yılmaz,” Ben Akduman’a böyle bir teklif götürmedim” dedi.

Bolu Belediyesi Ak Parti’li Meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Milletvekili seçimlerinde aday adayı olabilmek amacıyla 10Şubat tarihi itibariyle hem meclis üyeliği görevinden hem de belediye başkan yardımcılığı görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından İka’dan boşalan koltuğa Akduman’ın getirileceği iddiaları kamuoyunda geniş yer bulmuştu. İddialarla ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, Akduman’a böyle bir teklif götürmediğini belirterek, “Ben böyle bir teklif götürmedim. Şu anda da her hangi bir isim üzerinde durmuyorum. İlerleyen günlerde boş bulunan başkan yardımcılığı kadrolarıyla her hangi bir görevlendirme yapar mıyım? Bekleyip göreceğiz. Henüz kafam da bir isim yok” dedi.  

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.