VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN İLK ADAY ADAYI BELLİ OLDU

14 Şubat 2015

Haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde aday adayları merak edilirken, Bolu’da AK Parti’den ilk ...

Haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde aday adayları merak edilirken, Bolu’da AK Parti’den ilk aday adayı belli oldu. Seçim gezilerinde yaptığı sivri çıkışlarla tanınan manav Adalet Karadayı, AK Parti Genel Merkezi’ne aday adaylığı için 5 bin TL yatırdı. Karadayı, gezi olaylarından sorumlu olarak gördüğü CHP Milletvekili Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Ak Parti’den milletvekili seçilebilmek için aday adayı olacak isimler sadece konuşulup dururken, Toptancı Hali’nde manavlık yapan Adalet Karadayı isimli vatandaş Ak Parti Genel Merkezi’ne 5 bin lira yatırarak ciddi biçimde aday adayı olan ilk kişi oldu.

CHP’DEN İSTİFA ETMİŞTİ

 Hal Pazarı'nda manavlık yapan Adalet Karadayı isimli vatandaş, geçtiğimiz yıl gerçekleşen gezi olayları sonrası kamu malına zarar verildiğini belirterek, bu eylemleri organize ettiği gerekçesiyle CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş ve aynı gerekçeyle CHP üyeliğinden de istifa ettiğini söyleyerek gündeme gelmişti.

www.bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.