VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİSAFİR TRİBÜNE KAÇ TARAFTAR ALINACAK?

13 Şubat 2015

Pazar günü oynanacak olan Boluspor Samsunspor maçı öncesi İl Spor Güvenlik kurulu rakip takım taraftar ...

Pazar günü oynanacak olan Boluspor Samsunspor maçı öncesi İl Spor Güvenlik kurulu rakip takım taraftar sayısını belirledi. Yapılan açıklamada maça sadece 450 Samsunspor taraftarı alınacağını belirtti. Konuyla ile Boluspor Resmi İnternet Sitesinden açıklama yapıldı.

 

 

İşte o açıklama:

 

 

İl Spor Güvenlik Kurulunun Şubat ayı toplantısında; İlimiz genelinde oynanacak olan spor müsabakalarında alınacak emniyet tedbirlerini görüşmek üzere Vali Yardımcısı Abidin ÜNSAL Başkanlığında toplanarak gündemde belirtilen konular üzerinde aşağıdaki kararlar alınmıştır.

İlimiz Atatürk Stadyumunda oynanacak olan 15/02/2015 günü Boluspor - Samsunspor PTT 1. Lig müsabakasında; stadyuma yönetmelikte belirtilen stadyum seyirci kapasitesinin en az %5'i alınır hükmü gereğince bahse konu müsabakada 450 (dörtyüzelli) kişiden fazla Samsunspor seyircisi alınmamasına ve bu sayısının üzerinde misafir takım taraftarı için bilet satışı yapılmamasına, 450 (dörtyüzelli) kişiden fazla gelen Samsunspor taraftarının şehir girişinde uygun bir yerde otobüslerinde maç bitimine kadar bekletilmelerine karar verilmiştir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.