VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYPİLİÇ'TEN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

13 Şubat 2015

Türkiye’nin önde gelen beyaz et üretici firmalarından Beypiliç, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde sağlık meslek yüksek ...

Türkiye’nin önde gelen beyaz et üretici firmalarından Beypiliç, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde sağlık meslek yüksek okulu yaptırıyor. Yükselokul için protokol imzalanırken, Beypiliç Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Karaoğuz, “Eğitime yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Gazelle Otel’de düzenlenen  protokol törenine, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Beypiliç Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Karaoğuz ve İzzet Baysal Vakfı üyeleri katıldı. 3 bin 200 metre kare alana yapılacak olan Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetlei Meslek Yüksek Okulu Gölköy kampüsüne inşa edilecek.

“EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ”

Törende konuşan Beypiliç Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Karaoğuz, firma olarak eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini ifade ederek, “Geçen sene Beypazarı’nda Beypi A.Ş, Karaoğuz Ailesi ve Aktürk İnşaat olarak Ankara Üniversitesi’ne 3 tane bina yaptık, bu sene teslim ediyoruz. Bu sene burada bu imzayı atmamız bizi son derece mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da bu tip hizmetlerimizin devamını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

AİBÜ Rektörü Prof Dr. Hayri Coşkun ise, “Doktor ve hemşire gibi sağlık hizmetleri alanında hizmet verecek olan personel ihtiyacını karşılama noktasında sıkıntılar mevcut. 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye'de 2023'e kadar doktor sayımızın 200 bine, hemşire sayımızın da 400 bine ulaşması hedeflenmektedir. Bu doğrultuda 2023'e kadar her yıl 16 bin hemşire mezun etmek üzere bir hedef ve strateji tespit edilmiş durumda. Beypiliç firmasına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

‘GURURU VERİCİ’

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Türkiye’nin öncü firmalarından BEYPİ A.Ş. ile AİBÜ’nün Bolu için önemine değindi ve son derece gurur duyduğu bu meslek yüksekokuluna Mehmet Tanrıkulu’nun adının verilmesinin ahde vefaya güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

‘AİBÜ BOLU’NUN EN ÖNEMLİ MARKASIDIR’

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ise, hem BEYPİ A.Ş.’nin hem de AİBÜ’nün Bolu’nun çok önemli markaları olduğunun altını çizerek, “AİBÜ; adıyla, varlığıyla, temsil ettiği misyon ve kuruluşundaki örnekliği itibariyle önemlidir, Türkiye’ye örnek olmuş bir üniversitedir. Ürettiği bilimsel bilgi ve kuruluşundan bu yana yetiştirdiği ve topluma kazandırdığı öğrencilerle birlikte önemlidir, şehrin en önemli markasıdır. Diğer taraftan Türkiye’de beyaz et sektörünün öncüsü olan bu şehirde, ülkemizin 200 firması arasında yer alan, gururla ifade ettiğimiz, BEYPİ A.Ş.’de bu şehrin ve ülkenin önemli markalarından biridir. Böyle bir hizmet AİBÜ’ye ve BEYPİ A.Ş.’ye çok yakışıyor. Bu hizmetlerin devamını, protokolün ise ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.