VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA FLAŞ GELİŞME...

11 Şubat 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ Boluspor’da sezon başı göreve gelen kulüp menajerliğine getirilen Arhan Akün’ün geçtiğimiz günlerde ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Boluspor’da sezon başı göreve gelen kulüp menajerliğine getirilen Arhan Akün’ün geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Dün toplanan yönetim kurulunda üç ismin adı geçtiği iddia edildi.  

Ligin ikinci yarısına aldığı önemli galibiyetlerle başlayan Boluspor kulüp menajeri Arhan Akün’ün istifası ile sarsıldı. Genç menajerin hafta sonu oynanan Manisapor maçı öncesi istifa dilekçesini yönetime sunduğu öğrenildi. Bir iddiaya göre Arhan Akün’nün kulüp içinde bir çalışanla tartışması sonucu bu kararı aldığı öğrenildi. Görevinden istifa eden Arhan Akün’ün yerine kimin geçeceği ise henüz netlik kazanmadı. Dün akşam toplanan yönetim kurulu bu konuyu masaya yatırırken 3 ismin bu görev için tartışıldığı iddia edildi.

KIRCI, DEMİREL VE İKİZOĞLU GÜNDEMDE

Kulüp menajeri Arhan Akün’nün görevinden istifa etmesinin ardından toplanan yönetim kurulu 3 isim üzerinde yoğunlaştığı iddia edildi. Boluspor’da eski dönemlerde görev alan Kazım Kırcı, Muharrem Demirel ve geçtiğimiz sezon menajerlik görevi yapan Müfit İkizoğlu isimleri üzerinde durulduğu iddia edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.