VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOŞUNA PARA VERMİŞ OLURLAR"

11 Şubat 2015

AK Parti sözcüsü Beşir Atalay son dakika açıklamasında '7 Haziran seçimleri kapsamında aday adaylığı için ...

AK Parti sözcüsü Beşir Atalay son dakika açıklamasında '7 Haziran seçimleri kapsamında aday adaylığı için yapılan istifalara' ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Atalay, “Milletvekilliği aday adaylığı için parti teşkilatlarından istifa olacağına dair duyumlar aldık. O arkadaşlarımıza şimdiden söylüyoruz hiç başvuru yapmasınlar. Boşu boşuna para vermiş olurlar'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Beşir Atalay, milletvekilliği aday adaylığı için parti teşkilatlarından istifa olacağına dair duyumlar aldıklarını belirterek, ''O arkadaşlarımıza şimdiden söylüyoruz hiç başvuru yapmasınlar. Boşu boşuna para vermiş olurlar'' dedi.

“İSTİSNAİ DURUM OLABİLİR”

Atalay basın mensuplarının Kayseri Belediye Başkanı'nın 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olabilmesi için istifa etmesine ilişkin 'Belediye başkanlarının aday olamayacağının hatırlatılması üzerine, "İstisnai durum olabilir, Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımıza, aday olurken bu söylenmiş dolayısıyla bu söz şuan yerine getiriliyor. Bu istisna bir veya ikiyi geçmez.Genel başkanın takdiridir. Ben genel ilkeyi söylüyorum. YSK kararı değil partimizin iç mekanizmasında alınan karardır." diye cevap verdi.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DÜN İSTİFA ETMİŞTİ

2015 genel seçimleri için AK Parti'den bomba istifa haberi geldi. AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki istifa etmişti.

Kayseri’de 20 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özhaseki, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevini bıraktı. Özhaseki’nin yerine, Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi cuma günü toplanarak yeni başkanını seçecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çelik’in adı geçiyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.