VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PARTİSİNİ BIRAKTI, SAĞA SOLA SALLIYOR!

11 Şubat 2015

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Haziran ayında yapılacak Milletvekilliği seçimleri öncesinde Bolu ...

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Haziran ayında yapılacak Milletvekilliği seçimleri öncesinde Bolu Belediyesi Meclis Üyeliğinde istifa ederek Ak Parti Milletvekilliği aday adayı olan Hüseyin İka ile ilgili ‘Hüseyin ika sahipsiz değil’ başlıklı bir basın açıklaması yayınladı.

Hüseyin Yıkılmaz yaptığı açıklamada, “Siyasetteki toplam hayatı 280 gün süren muhteşem milliyetçi Hüseyin İka sahipsiz değildir. AKAPE’li belediye başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından yerel seçimlerde kararsız MHP oyları için konu mankeni olarak kullanılıp seçimi kazandıktan sonra bir türlü yıldızının barışmadığı eski ülkücümsü, bir zamanların milliyetçisi şimdi adeta paçavra gibi bir kenara itiliverdi.Hüseyin İka için 280 günlük siyaset epey öğretici olmuştur. Davasını terk edenin, duruşu olmayanın, omurgasız siyasetin doğal sonucu Hüseyin İka’dır. Milletvekilliği için gidecek kapı bulamaz ise CHP’ye gelsin! dava arkadaşımın, her türlü arkasındayım. Onu her açıdan destekliyorum.

ARKASINDA OLACAKMIŞ!

“Başhekimlikten AKAPE’liler tarafından alındığında da parti olarak arkasındaydık, şimdi en çaresiz olduğu şu günlerde de yine kişisel olarak, özel olarak arkasındayım. Partimdeki adaylık sürecine başvurması halinde devamlı arkasında olacağımı Bolu kamuoyuna ilan ediyorum. Onu desteklemeyip kimi destekleyeceğim?

Hüseyin İka’nın, 30000 insanın katiline Sayın Apo! diyen bir zihniyetin partisinde eriyip gitmesine içim asla elvermez. Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıyoruz diyen 200 yılın liderine el pençe divan duran milliyetçilik zekâtı bile biz zavallı kulları ihya edecek pozitif bilim eğitimi almış ama gerici, yobaz bir partide siyaset ikbali peşinde koşan bir hemşerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Hüseyin İka sahipsiz değildir, arkasındayım!”

1 yorum yapılmış
  • gurbetteki bolulu
    11 Şubat 2015 • 13:00
    Bu herif halen nasıl oluyor da konuşabiliyor. PKK'nın fikir babası stalin, lnin ve mao'nun tutarsız şerefsiz fikirlerinı bu herif savunmuyormu?tutmuş ahlak dersi veriyor birde. Kominizmin peşkeşçi yaklaşımı ile dağlara çağıran bu herif ve bunun gibiler şimdi nasıl oldu da MHP lilerden daha milliyetçi olabiliyor. Bolu başarılı şahsiyetlerinden Doktor Hüseyin İka'yı, sağa sola internetten saldıran bu herife bırakmayacak kadar sağ duyu sahibidir. Bu ülkede eylem adı altında otobüslere molotof atanlara, eylem adı altında milletin vergileri ile yapılanları yakıp yıkanlara destek verenlere ne sayın İka ne de makarnacı, kömürcü, koyun dediğiniz insanlar yaklaşır, yakınlık duyar. Önce insanların kararlarına saygı duymasını öğren Yıkılmaz sonra çık ahkam kes. Allah'ın adıyla dalga geçen birisi Hüseyin İka'ya sahip çıkmaya çalışacağına önce diline ve elişne sahip çıkmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.