VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ KONGRESİ'NDE ALKIŞLACAK GÖRÜNTÜLER

9 Şubat 2015

AK Parti Bolu Kadın Kolları Kongresi’nde Arzu Aydın güven tazelerken, salonda bulunan bir kadın herkesi ...

AK Parti Bolu Kadın Kolları Kongresi’nde Arzu Aydın güven tazelerken, salonda bulunan bir kadın herkesi şaşırttı. O isim CHP Bolu Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın’dan başkası değildi. AK Partililer kongreye davet edilen Işın’ı alkışlarken, kadınların siyasete getirdiği güzellik bir kez daha ortaya çıktı.

AK Parti Kadın kolları 4. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi ile kongre sürecini tamamlamış oldu. Kongreye yüzlerce partili katılırken, 2012’den bu yana Kadın Kolları İl Başkanlığı’nı yürüten Arzu Aydın, yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın’da katıldı.

“BİZİ KÜÇÜMSEYENLERE İNAT”

Kadınların Ak Parti’nin başarısının en önemli sebeplerinden biri olduğunu söyleyen Aydın, “ Bugün vekillerimin arkasında iki kadın vardır. Belediye Başkanımın öyle, Başbakanımın, Cumhurbaşkanımın da öyle. Bir; onları yetiştiren anaları, iki; idare eden hanımları. Aksini söylemek ise imkansızdır. İşte Ak Parti her ne kadar 'sizi eve kapatacaklar' diye kadınlar korkutulmaya çalışılsa da kadınları siyasete dahil etmiştir. Bugün dört milyon kadın üyesiyle kadın kolları teşkilatı emsalsiz bir yapıdır ve örneği yoktur. Kadını zaten ikinci sınıf gören bir zihniyet varken hele bir de başı kapalıysa araba kullanırken bile bunlar da araba kullanıyor küçümseyen insanlara inat kadını evinden çıkartmış sosyal ve siyasi hayata dahil etmiştir. İşte biz kadınlar bu yüzden hem de en katmerlisinden ve en koyusundan Ak Parti'liyiz” diye konuştu.

IŞIN’A BÜYÜK ALKIŞ

Kongreye katılan CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın anons edildiğinde salonda bulunan kadınlar alkışladı. Kongreye Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Zülfiye Füsun Kümet,İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, ilçe belediye başkanları ve partinin çeşitli kademelerinde görevli çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.