VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP BOLU'DA ÖN SEÇİME HAZIRLANIYOR!

8 Şubat 2015

Milletvekili adaylarını belirleme yöntemi üzerinde çalışan CHP hangi ilde hangi yöntemle milletvekili belirleyeceğini netleştirmeye başladı.

Milletvekili adaylarını belirleme yöntemi üzerinde çalışan CHP hangi ilde hangi yöntemle milletvekili belirleyeceğini netleştirmeye başladı. Ulusal basına da yansıyan haberlere göre Bolu'da hakim gözetiminde ön seçim yapılacak.

Tüzük gereği milletvekili adaylarının %85’ini önseçim ile belirleyecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, hangi illerde önseçim, hangi illerde merkez yoklaması yapacağını bir bir belirlemeye başladı. Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarının yaptığı ve 15 Şubat’ta parti meclisi onayına sunulacak olan taslak ulusal basına da sızdı. Bu taslağa göre Bolu’da hakim gözetiminde önseçim yapılacak. Milletvekilinin olmadığı Düzce’de ise parti meclisi tarafından milletvekili adayları belirlenecek.Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da son 3 seçimdir ısrarla Bolu’da önseçim yapılmasına yönelik yaptığı istekler bir kez daha gerçekleşmiş olacak. Önseçimin Mart ayı içersinde yapılması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.