VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞARILI ÖĞRECİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

8 Şubat 2015

Bolu Belediyesi tarafından eğitime yüzde yüz destek sloganıyla yaptığı çalışma kapsamında Bolu Merkez İlçedeki lise ...

Bolu Belediyesi tarafından eğitime yüzde yüz destek sloganıyla yaptığı çalışma kapsamında Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun olan ve 2014-2015 öğretim yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış bin 118 öğrenciye düzenlenen törenle bilgisayarları dağıtıldı. Törende konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Sizler bizim için çok önemlisiniz, bizim geleceğimizsiniz” dedi.

Karaçayır Nikah Salonunda düzenlenen törene Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Bolu Vali Yardımcısı Ömer Eru, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, AİBÜ Rektörü Prof Dr. Hayri Coşkun, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”

Tören de konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu’dan mezun olarak üniversite kazanan Bolulu gençlerimize bir nebze olsun destek vermek amacıyla hayata geçirdiğimiz projemizin 6.’sında bir aradayız. Biz geleceğimiz için bu çalışmayı yapıyoruz. Siz gençlerimiz üniversiteyi kazanmak için çok çalıştınız ve bir bölüme yerleştiniz. Önünüzde bazılarınızın 4 bazılarınızın 6 yılı var ve bu zaman zarfı geçtikten sonra yeniden hayata başlayacaksınız. Kiminiz özel işle çalışacak, kiminiz ticaret yapacak kiminiz ise resmi kurumlarda devlet görevlisi olarak çalışacaksınız. Her halükarda Bolu’nun ve Türkiye’nin geleceğini şekillendireceksiniz ve ailelerinizin de gurur kaynağı olacaksınız. Sizler bizim için çok önemlisiniz ve bizim geleceğimizsiniz. Bizler de sizin için bugün 6.’sını düzenlediğimiz bu törenle sizlere biraz destek verebilmek için uğraşıyoruz. Bu yıl üniversiteyi kazanana tüm gençlerimize başarılar diliyor, ailelerini de kutluyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve protokol üyeleri tarafından bilgisayarlar öğrencilere verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.