VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KAPTANLIK DUYGUSU İNANILMAZMIŞ"

5 Şubat 2015

Boluspor’un genç yıldızı Emre Kılınç Pazar günü oynanacak Manisaspor maçı öncesi basın mensuplarına sorularını yanıtladı.

Boluspor’un genç yıldızı Emre Kılınç Pazar günü oynanacak Manisaspor maçı öncesi basın mensuplarına sorularını yanıtladı. Kılınç, “Takımın özgüveni çok yüksek. Manisaspor maçının kazanıp Bolu’ya döneceğimizden eminim” dedi. Kaptanlık hakkında da konuşan Emre Kılınç, “Kısa süre de olsa takıma kaptanlık yapmak inanılmaz bir durum. Onun ağırlığı çok farklıymış” dedi.

Boluspor’un genç yıldızı Emre Kılınç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Devre arası kampında çok iyi hazırlandık. Bunun meyvelerini ligde oynadığımız Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarında hem skor hem oyun anlamında aldık. Bu hafta da Manisaspor maçı var. Çok ümitliyim takımdan. Galibiyetle döneceğimizden eminim. Maçı kolaylaştırıp zorlaştırmak bizim elimizde. Biz çok iyi çalışıyoruz, rakibi iyi analiz ediyoruz. İki haftadır takımın özgüveni kendine geldi. Herkes risk alıyor, nerde vurup vurmayacağını biliyor. Dediğim gibi özgüven çok yüksek takımda. İnşallah 3 puanla Bolu’ya dönmeyi planlıyoruz.” dedi.  

“PERFORMANSIMDA REHA HOCANIN KATKISI BÜYÜK”

Gazetecilerden gelen bir soru üzerine yükselen performansını değerlendiren Emre Kılın, “Senelerden beri performansımı yükseltmeye çalışıyorum. Bu biraz özgüvene bağlı. Reha hocanın gelmesi ile kendimi daha da geliştirdim. Bu sene ön taraflarda daha da çok görev almaya başladım. Özgüvenim çok fazla yükseldi. Reha hocaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAPTANLIK İNANILMAZ BİR DUYGU

Kaptanlık hakkında da konuşan Emre Kılınç, “Gurur verici bir durum. Henüz 20 yaşındayım. Böyle büyük bir camiada kısa sürede olsa kaptanlık yapmak anlatılmaz bir durum. Kaptanlık pazubandını koluma geçirdiklerinde daha da çok koşmak daha çok şey yapmak geliyor içimden. O pazubandının ağırlığı çok farklıymış. İnanılmaz bir duygu” dedi.    

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.