VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O İDDİALAR İÇİN SERT KONUŞTU...

5 Şubat 2015

HABER: Oğuz AKYÜZ   Boluspor Başkanı Savaş Abak, sezon bitmeden kulüpten alacağını alıp görevi bırakacak şeklindeki dedikodular ...

HABER: Oğuz AKYÜZ

Boluspor Başkanı Savaş Abak, sezon bitmeden kulüpten alacağını alıp görevi bırakacak şeklindeki dedikodular için, “Altımdaki arabayı satmaya kadar da mâl olsa yarı yolda bırakmam. Şuanda öyle bırakmak gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Her yerde tüm samimiyetimle söylüyorum. Yönetimimizin tek gayesi bu kulübü kendi ayaklarının üzerinde yürüyebilen bir camia haline getirmek” dedi.

 

Boluspor Başkanı Savaş, www.ozgurbolu.com'a dobra açıklamalar yaptı. Abak, görevi bırakıp kaçacak dedikodularına sert yanıtlar verdi. Başkan, “Biz bir yola çıktık. Başladığım işi hiçbir zaman yarım bırakmam. Neye mâl olursa olsun bırakmam. Altımdaki arabayı satmaya kadar da mâl olsa yarı yolda bırakmam. Şuanda öyle kaçmak gibi bir niyetimiz yok. Bizim derdimizi ben her yerde tüm samimiyetimle söylüyorum. Tek gayemiz bu kulübü kendi ayaklarının üzerinde yürüyebilen bir camia haline getirmek. Ben orada sadece nöbetçiyim. İşyerimde oturduğum koltuk benim. Boluspor koltuğu benim değil” şeklinde konuştu.

“ÇOK SIKINTILAR ÇEKTİK”

Biz çok sıkıntılar çektik. Çoğunu dışarıya yansıtmıyoruz. Biliyorsunuz elektriklerimiz kesildi. Stadyumun bir hafta elektriği yoktu. Üzerimize almamız gerekiyormuş, aldık. Altyapıyı almamız gerekiyormuş, aldık. Aşağıdaki sahaların sulama sistemi vardı. Elektrik sorunu vardı, almamız gerekiyormuş onu da aldık. Gelir seviyesine baktığınızda hiçbir şey yok. Altyapı maliyetleri var. İçeride personelin maliyetleri var. 50’nin üzerinde personel var. Profesyonel yaptığın çocuklara da asgari ücret vermek zorundasın. Öyle kolay yürüyen bir sistem değil. Bu camia hiçbir şey yapmasa ayda 120 bin TL’ye yakın maliyeti var. Döngü kolay dönmüyor. Vergileri taksitlendirdik. 2010-2011 ve 2012-2013 yılının 1 milyon 624 bin lira vergisini taksitlendirdik. Her iki ayda bir 39 bin TL ödeme yapacağız” diye konuştu.

“DAHA İYİ YÖNETİMİ DİYEN VARSA..”

“Sezon bitiminde herhalde bir mali kongre yaparım. Şuna da açığım. Eğer ‘Biz bu yönetimden memnum değilim. Biz bunlardan daha iyi yönetiriz’ diyen arkadaşlar varsa, sezon sonu masaya otururuz. Benlik hiç sıkıntı yok. Ama artık kimse Boluspor başkanlığına bedavaya gelmesin. Ne başkanlık ne de yöneticilik artık bedava değil. O günler bitti. Herkes bir bedel ödeyecek. Benim yönetimim 50’şer bin TL ödedi. Deplasmanlara götürüyorlar. Şuanda Boluspor’daki bir yöneticinin kulübe katkısı minimum 75 bin TL’dir. Geçen yıl ben herkesten 50’şer bin TL aldım. Kimi peşin verdi, kimi çek verdi. Kimi de vadeli verdi. Ama hepsinden aldım. 5-6 arkadaşım da 75’er bin TL fazladan para verdi. O parayı veremeyecek arkadaşlarımız vardı. Baktılar ki sıkıntı var. Her şeye rağmen verdiler. Buca deplasmanını bir arkadaşımızla ben aldım. Ve içerideki paramdan kesin demedim. Bu iş fedakarlık işi. Millet atıp, tutuyor. Şu takım ilk 6’da olsa, gelecek sene Süper Lig’de olsa ne olur. Güzel olmaz mı? Niye bunlar hayal olsun” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.