VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN, DEV PROJE İÇİN START VERİYOR

5 Şubat 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Stadyum ve Pazar yerimizin olduğu alan üzerinde Kentsel Dönüşüm Projemiz ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Stadyum ve Pazar yerimizin olduğu alan üzerinde Kentsel Dönüşüm Projemiz için çalışmalara başladık. Bolu’nun tek kalemde gerçekleştirdiği en büyük proje olacak ve maliyeti 500 milyon liranın üzerinde” dedi.

Bolu’ya yaptığı yatırımlarla kentin çehresini değiştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kente bu güne kadar yapılacak en büyük proje için kolları sıvadı. Yılmaz, 60 dönümlük kapalı alan üzerine yapılacak projenin detaylarını önümüzdeki günlerde Bolu halkıyla paylaşacak. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Stadyum ve Pazar yerini içine alan bölgede Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlayarak bunu Bakanlar Kurulu’nda onaylatmayı hedefleyen Başkan Yılmaz, projeyi hayata geçirmesi durumunda Bolu’nun maliyeti en yüksek projesini de hayata geçirmiş olacak.

“MALİYETİ 500 MİLYON TL”

Yapılan çalışmalar hakkında detaylı açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağını belirten Başkan Yılmaz, “Stadyum ve Pazar Yerini de içine kapsayan Kentsel Dönüşüm Projemize başladık. Proje tamamlandıktan sonra bakanlar Kurulu tarafından onaylanması gerekiyor. Bolu büyük düşünmek durumundadır. Projemiz kapsamında 60 dönümlük bir alanın kapalı alan olması planlanıyor. 10 katlı bir binada olacak. Eğer projeyi hayata geçirebilirsek tek kalemde Bolu’da yapılmış en büyük proje olacak. Şu anki maliyet hesaplamalarımız projenin en az 500 milyon liraya mal olacağını gösteriyor” diye konuştu. 

www.bolutakip.com Hakan Aydın

1 yorum yapılmış
  • BOLU
    4 Şubat 2015 • 13:00
    STATIN ESKI GORUNTUSU TUHAFMIS
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.