VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER'İ KIZDIRDILAR!

4 Şubat 2015

Boluspor hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçını kazanıp galibiyet serisini üç maça çıkartmak istiyor. Teknik Direktör ...

Boluspor hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçını kazanıp galibiyet serisini üç maça çıkartmak istiyor. Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, hafta sonu oynayacakları Manisaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “İki maçta 6 puanlık bir hedefimiz vardı. Bu hedefimize ulaştığımız içinde oldukça mutluyuz” dedi. Devre arasında yapılan 4’üncü stoper transferine de değinen Erginer, “4. stoper transferini yanlış bulanların futbol bilgisinden şüphe etmek lazım. Böyle bir soruya cevap bile vermek istemiyorum” dedi.

 

Haber: Oğuz AKYÜZ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, takımın bugün yaptığı antrenman öncesi yaptığı açıklamada, “İç sahada oynadığımız iki maçtan 6 puanlık bir hedefimiz vardı. Bu hedefe ulaştığımız için mutluyuz. Takım savunması anlamında ilk yarıya çok daha ilerideyiz. İlk iki maçta rakiplere çok pozisyon vermedik. Çalışmaları sahaya çok iyi yansıtıyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız da var. Maç kadrosuna baktığımızda Luiz Henrique dışında oynayan yeni transfer yoktu. Buna rağmen oldukça olumlu sinyaller verdik. Yeni gelen arkadaşlarımızın katkısı da oldukça fazla olacaktır. Bu bizim için sevindirici bir gelişme. Gazinetep Büyükşehir Belediyespor’la oynadığımız seri yakalama adına önemli bir maçtı. Bu hafta çok zor bir deplasmana çıkacağız. Üst üste aldığımız bu iki galibiyetten sonra deplasmanda da Manisaspor’a karşı kazarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz.

Kenan Şahin yarın çalışmalara başlıyor

Sakatlık geçiren golcü oyuncu Kenan Şahin’in durumuna da değinen Erginer, “1 haftadır sakatlığı süren Kenan Şahin’in tedavi süreci sona erdi. Yarın gelip takımla çalışmalara başlayacak.” diye konuştu.  

Futbol bilgisinden şüphe etmek lazım

Gazetecilerden gelen bir soru üzerine teknik direktör Reha Erginer, “Dışarıda kim ne konuşuyor, kim diyor bilmiyorum. Ama şurada bir taktik antrenmanı bile yapsanız 4 tane stopere ihtiyacınız var. 4. stoper transferini yanlış bulanların futbol bilgisinden şüphe etmek lazım. Böyle bir soruya ben cevap bile vermek istemiyorum aslında. Lig içersinde en çok kart gören ve yıpranan bölge defans hattı. Bu yüzden bizde geleceği düşünerek bu transferleri yaptık. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Serkan kırmızı kart gördü ve yerine Mehmet Kuruoğlu’nu aldım ve oda sarı kart cezası sınırında. Eğer Gaziantep BŞB maçında oda sarı kart görmüş olsa stoperde sadece o zaman Manisaspor maçında Luiz’i mi oynatacaktık. Biz bunları göz önünde bulundurarak bu transferleri yaptık” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.