VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKKI FİDAN ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ...

3 Şubat 2015

14 Şubat’ta yapılacak Bolu Ziraat Odası Kongresi öncesi aday olan Hakkı Fidan yaptığı yazılı basın ...

14 Şubat’ta yapılacak Bolu Ziraat Odası Kongresi öncesi aday olan Hakkı Fidan yaptığı yazılı basın açıklamasında Ziraat Odası Başkanı İsmail Yamantürk’ü eleştiri yağmuruna tuttu. Fidan, “Mülkiyeti Bolu Ziraat Odası’na ait olan A yemekte yapılan yemeğe katılımın 150 kişi olduğunu iddia ediyorlar. Bunlar yemeğe katılan delegeleri herhalde üçüz olarak görüyorlar” dedi.

Hakkı Fidan, açıklamasında, “İsmail Yamantürk, daha önceki demeçlerinde başkanlığı döneminde ‘Ziraat Odası’na 5 trilyonluk taşınmaz bina kazandırdık’ diyordu. Daha yakın bir tarihteki demecinde bu rakamı 7 trilyona çıkardı. Acaba seçim biraz daha ileri bir tarihte olsaydı kim bilir bina fiyatını kaç paraya çıkaracaktı. Bu konuda taktiri size bırakıyorum. Mülkiyeti Bolu Ziraat Odası’na ait olan A yemekte yapılan yemeğe katılımın 150 kişi olduğunu iddia ediyorlar. Bunlar yemeğe katılan delegeleri herhalde üçüz olarak görüyorlar.

“ ZİRAAT ODASININ KAYNAKLARIYLA SEÇİM ÇALIŞMASINI DEVAM ETTİRİYOR”

İsmail Yamantürk’ün Ziraat Odası’nın kaynaklarıyla seçim çalışmasını devam ettirdiğini söyleyen Fidan, “İnşallah bu yemeğin faturası çiftçi kardeşlerimizin ödedikleri aidatlardan karşılanmaz. İsmail Yamantürk 2003’te personel maaşlarını ödeyemeyen merdiven altında hizmet veren bir oda devraldıklarını söylüyor. Acaba çalışanların maaşlarını kendi cebinden mi ödedi. Bolu’ya borcumu ödemek istiyorum diyor. Benim adaylığım mı 12 seneden sonra ona bu borcu hatırlattı. 2000’li yılların başında İl geliştirme planı’nı yaptıklarını ve bugüne kadar uygulayamadıklarını belirtmiş. Bu kendisinin başarısızlığıdır. Beni eleştiren İsmail Yamantürk, bizim Avrupa’ya ve Kıbrıs’a gittiğimizi söylüyor. Biz odanın kaynaklarıyla değil kendi kaynaklarımızla gidiyoruz

“ DAHA ÖCE ÇİFTÇİ VE DELEGE KARDEŞLERİMİZİ ARAYAN SORAN YOKTU”

Kendisinin adaylığından sonra şuanki yönetimin çiftçi ve delegelere sahip çıkmaya başladığını belirten Fidan, “ Daha önce çiftçi ve delege kardeşlerimizi arayan soran yoktu. Acaba bunu 12 seneden sonra biz mi aklına getirdik. Takdir çiftçilerimizin ve delegelerimizindir” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • fatih turk
    10 Şubat 2015 • 13:00
    Hakkı bey, kendine gel. Ziraat odası senin yerin değil. Milletin emeğiyle uç beş kuruş menfaatin için oynama. Hele akp ye falan yaklaşımlarla kendini de rezil etme. Tahsilin ne, bilgin ne. Git torun torba sev. Hele koylu kardeşlerimizi de birbirine duşurme. Ayıp be.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.