VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZAFER İNANANLARINDIR!

1 Şubat 2015

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı oynanmadan önce teknik direktör Reha Erginer ve kaptan İsmail Haktan Odabaşı’nın ...

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı oynanmadan önce teknik direktör Reha Erginer ve kaptan İsmail Haktan Odabaşı’nın açıklamaları bu galibiyetin perde arkasını gösterdi. Erginer, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp seri yakalamak istiyoruz” diyerek maçın önemini dile getirirken kaptan İsmail Haktan, “Ben adım gibi eminim bu maçtan 3 puan alacağız” diyerek bu maça nasıl konsantre olduklarını gösterdi. Maçtan önce galibiyete inanan takım oynadığı kusursuz oyun ve aldığı haklı galibiyetle bunu perçinledi.

Özel Haber: Oğuz AKYÜZ

Ligde puanları eşit olan iki takımın karşı karşıya geldiği karşılaşmada Boluspor sezonun en iyi futbolunu oynayarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u adeta Bolu Atatürk Stadyumu’nun çimlerine gömdü. Karılaşma öncesi hem teknik direktör Reha Erginer hem de takım kaptanı bu maçı kazanacaklarına adları gibi emindi. Teknik diretör Reha Erginer, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp seri yakalamak istiyoruz” diyerek bu maçta tek düşüncesinin galibiyet olduğunu dile getirmişti. Bu düşüncesini futbolcularına da empoze eden genç teknik adam takımı Gaziantep maçına öyle bir hazırladı ki kırmızı beyazlı takım saha kusursuz oynayarak hak ettiği bir galibiyet aldı.

Kaptan sözünde durdu

Maçtan iki gün önce gazetemize konuşan kaptan İsmail Haktan Odabaşı, “Ben adım gibi eminim bu maçtan 3 puan alacağız” şeklinde iddialı bir açıklamada bulunmuştu. Kaptan takımın galip geleceğine o kadar inanmıştı ki maçtan önce bu kadar emin konuşabiliyordu. Maçın başlaması ile ne kadar doğru konuştuğunu bütün izleyenlere gösterdi. Boluspor bu sezonun en iyi maçını çıkartıyordu. Bu oyunda sadece gol eksikti. O golde çok geçmeden maçtan önce galibiyet sözü veren kaptan İsmail Haktan Odabaşı’nın ayağından geldi. Kaptan gol sevincini secdeye kapanarak yaptı. Maçtan önce verdiği sözü yerine getiren kaptan maç boyunca etkili oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 72. dakikasında yerini Mehmet Kuruoğlu’na bırakan İsmail Haktan tribünlerin tezahuratları ile yedek kulübesine gitti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.