VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR ZİRVEYE TIRMANIYOR...

1 Şubat 2015

PTT 1. Ligin 18 haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Boluspor, güçlü rakibini 3-1 ...

PTT 1. Ligin 18 haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Boluspor, güçlü rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. 20 puanlı iki takımın mücadelesinde kırmızı beyazlıların gollerini İsmail Haktan, Emre Kılınç ve Prijovic kaydetti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un tek golü uzatmalarda Turgay'dan geldi.

Kadrosunu önemli isimlerle dolduran ve ligde şampiyonluk parolası ile mücadelesini sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 puan hedefi ile geldiği Bolu Atatürk'te istediği sonucu almayan taraf oldu.

2. yarıya Orduspor galibiyeti ile başlayan Boluspor,  sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar sahaya Özkan - Serkan Yalçın, Luiz Henrique, Nurettin, Deniz Aslan , Bilal Gülden, İshak, Kibong, İsmail Haktan, Emre Kılınç,  Prijovic onbiri ile başladı. Erginer’den görev bekleyen isimler ise Erdi Yokuşlu, Mehmet Kuuoğlu, İlyas, Serkan Şirin, Ali Dere, Murat Gürbüzerol, Vagif Javadov’du.

KONUK EKİP HIZLI BAŞLADI

18. haftada karşılaşan Boluspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesine konuk ekip hızlı başladı. İlk dakikalarda etkili olmaya çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a Boluspor savunması fazla pozisyon vermedi.

İSMAİL HAKTAN PERDEYİ AÇTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ataklarını savuşturan Boluspor ilk yarının ortalarına doğru etkili olmaya başladı. Kırmızı beyazlıların sağlı sollu ataklarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kalesi 27. Dakikaya kadar dayanabildi. Bu dakikada ara pasında topla buluşan Boluspor’da İsmail Haktan düzgün vuruşla Boluspor’u öne geçiren isim oldu.

PRİJOVİC DÜNYALARI KAÇIRDI

Kırmızı beyazlıların en golcü ismi Aleksander Prijovic maçın ilk yarıda en çok gol kaçıran ismi oldu. Golcü oyuncu İsmail Haktan’ın golünden önce net bir pozisyondan yararlanamazken, yine bu devrede çok önemli iki net pozisyonda topu filelerle buluşturamadı.

EMRE İĞNE DELİĞİNDEN KAÇIRDI

Ekibimizin yıldızı Emre Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a karşı ilk devrede en etkili olan isimlerin başında geldi. Kılınç mücadelenin 45’inci dakikasında adeta topu iğne deliğinden geçirdi. Çaprazda defansın arasından sıyrılan Emre topu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kalecisi İlker ve direğin arasından geçirerek aradaki farkı ikiye çıkardı.   

2. DEVREYE İSTEDİĞİMİZ GİBİ BAŞLADIK

Boluspor maçın 2. Yarısına istediği gibi başladı. Devreye 2-0 önde başlayan Boluspor bu yarının hemen başında oyunu soğutmayı başarırken, konuk ekibe bu dakikalarda pozisyon şansı vermedi. Kontrollü oyunu tercih eden kırmızı beyazlılar zaman zaman rakip kalede gol arasa da, istediği pozisyonu bulamadı.   

SONUNDA ATTI.

Boluspor’da ilk yarının en şansız ismi Prijovic 75’inci dakikada aradaki farkı 3’e çıkardı.  69. dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele eden Boluspor’da Prijovic ara pasında topla buluşarak kaleci İlker ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyide geçen golcü oyuncu topu fileler buluşturarak ekibimizi 3-0 öne geçirdi.

MUHTEŞEM FUTBOL GÜZEL GALİBİYET

Boluspor zorlu mücadelen 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Son dakikalarda kalemizde etkili olan konuk ekip Turgay'ın golü ile aradaki farkı bire indirsede, mücadele Boluspor'un galibiyeti ile sona erdi. Kırmızı beyazlılar 20 olan puanını 23'e çıkardı. Ekibimiz haftaya Manisaspor'a konuk olacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.