VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADİL ESEN'DEN PANKART AÇIKLAMASI...

29 Ocak 2015

30 Mart yerel seçimleri öncesinde zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla Kardelen Meydanı’nda ...

30 Mart yerel seçimleri öncesinde zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla Kardelen Meydanı’nda bulunan İl Özel İdaresi’ne ait binaya asılan pankart nedeniyle 5 ay hapis cezası verilen AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, "Kararın hukuki değil, siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum.  O pankartı gezi ruhlu hainlere karşı astık" dedi.

 Bolu'da, 17 ve 25 Aralık'taki operasyonların ardından Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla asılan pankart nedeniyle AK Parti Bolu eski İl Başkanı Ömer Sayın ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'e 'seçim yasaklarına uymamak' suçundan 5 ay hapis cezası verildi. Hapis cezaları 5 yıl süreyle ertelendi.

“GEZİCİ RUHLU HAİNLERE KARŞI YAPTIK”

 Karar sonrası açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, “Bu pankartla tarihin yeniden yazılmasına tahammülü olmayan gezici ruhlu vatan hainlerine karşı Bolu'nun Başbakanımızın arkasında olduğunu ifade etmek istedik.Bu pankartı oraya asarken birileri gibi ülkenin geleceğini yakıp yıkmadık. Bolu'muzda ve diğer illerde diğer siyasilerin yaptığı gibi kitle iletişim araçları ile halkı tahrik etmedik; çatışmanın ve anarşinin kucağına itmedik! Bu pankartı asarken asla bir yerel seçim kaygısı taşıyarak veya yerel seçimleri etkileme amaçlı da asmadık.Yaklaşan yerel seçimlerde de halkımızın yanımızda olacağını seçimleri de ezici bir üstünlükle kazanacağımızı biliyorduk. Neticede ülkenin tüm kazanımlarından rahatsız olan güruh tarafından bu pankart vesilesiyle mahkemeye verildik ve dava edildik. Birkaç gün önce verilen kararla da 'seçim yasaklarına uymamak' suçundan dolayı 5 ay hapis cezasıyla hükmün ertelenmesine karar verildi. Bizler, kararın hukuki değil, "siyasi" bir karar olduğunu düşünmekteyiz.Kurucu genel başkanımız bir şiir okudu ve ceza aldı.Bizler ise bir şiir yazdık ve duvara astık ceza aldık. Bundan dolayı bizler ancak onur duyarız,gurur duyarız.Bizler milletin vicdanında çoktan beraat etmişken bu ayak oyunlarını oynayanlar ise aziz milletimizin vicdanında ömür boyu mahkum olacaklardır."

“MEDYA ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU YAPILIYOR”

Adil Esen, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

 "Yerel medya üzerinden son günlerde partimize karşı bir algı operasyonu geliştirilmeye çalışılmaktadır. Bilinmesini isterim ki bizlere siyasi ahlak dersi vermeye kalkışanlara bu güne kadar en güzel cevabı milletimiz vermiştir ve vermeye devam edecektir. Siyasi ahlak öyle kuru sözlerle değil, halka en güzel hizmeti götürmekle olur. Milletimizin yarınları için çalışmakla, geleceği için hedef tayin etmekle, ortaya vizyon koymakla olur. En önemlisi de elbette öncelikle millet iradesini ve milleti merkeze koymakla olur. Milletimizin müreffeh yarınları için siyaset yaptığını savunanların, millet iradesini ve milletimizi terazinin bir kefesine, devlet sistemimiz içersinde yer alan başka unsurları da diğer kefesine koyarak bu iradeyi ölçmeye tartmaya kalkışması düşünülebilecek tasavvur edilebilecek ve kabul edilebilecek bir şey değildir”

2 yorum yapılmış
  • Recep KAYA
    29 Ocak 2015 • 10:05
    Bu memleket te herkesi hain ilan ettiniz sanki :) nerde kaldı bu insanların aziz milletliği :) sen boluyu temsil eden bir kişisin millete hain demen hiç yakışmamış. herkes senle aynı düşünmek zorunda değil ayrıca devlete ait olan bir yeri kafana göre ne hakla işgal ediyorsun
  • Onur Balcı
    29 Ocak 2015 • 10:12
    Haksızlığa karşı direnmek ne zamandan beridir hainlik oluyor ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.