VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ BU DAVAYI DA KAYBETTİ...

29 Ocak 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin arasında ...

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin arasında süren hakaret ve tehdit davasından Yıkılmaz’a 3 ay 19 gün hapis cezası çıktı. Yıkılmaz’ın daha önce aynı suçtan ceza aldığı için cezası paraya çevrilmedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin arasında süren dava bugün Asliye Ceza Mahkemesi’nde karara bağlandı. Geçtiğimiz duruşmada CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın ek süre talebi nedeniyle yeniden ertelenen davadan 3 ay 19 gün hapis kararı çıktı.

“HAKARET ETMEDİM”

Mahkemede Özaydın Çetin ve Hüseyin Yıkılmaz hazır bulunurken, Yıkılmaz’ın hakaret suçundan cezalandırılmasını isteyen Özaydın Çetin, daha önce yaptığı savunmayı tekrarlayarak hakaret ve tehdit suçundan gerekli cezanın verilmesi talebinde bulundu. Suçlamaları inkar eden Hüseyin Yıkılmaz ise o dönemde karşılıklı yazışmalar şeklinde bir tartışma yaşandığını dile getirerek, “Bu tartışmayı da şikayetçi olan taraf başlatmıştır. Partideki resmi görevim nedeniyle ben de bu suçlamaları cevaplandırmak durumunda kaldım. Herhangi bir tehdit veya hakaret söz konusu değildir. Beraatımı talep ediyorum” diye konuştu.

“HESABINI SORACAĞIM ZİBİDİ”

 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hakim yazılarda tehdit unsuru olmadığını, ancak “Hesabını soracağım zibidi” şeklindeki ifadelerin hakaret olduğu kanısına vararak Hüseyin Yıkılmaz’a 3 ay 19 hapis cezası verdi. Tehdit suçlamasından ise ceza almadı. Hüseyin Yıkılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka ile daha önce görülen mahkemesinde de 2 ay 27 gün hapis cezası almıştı. Daha önceki benzer suçlar nedeniyle hapis cezaları paraya çevrilemiyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.