VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEŞİKTAŞ BOLU'DA ISRARCI...

28 Ocak 2015

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve kulüp yetkilileri Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ...

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve kulüp yetkilileri Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Beşiktaş’ın Bolu’ya yapmayı planladığı tesis için yer tespiti yapıldığı ifade edildi.

Bolu’da tesis yapmak için uzun süreden bu yana araştırmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü yapılacak olan tesis için çalışmalara hız verdi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, kulüp yetkilileri Suat Orman, Burhan Topuz ve Emin Biçer Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı ziyaret etti. Hakan Özköse, “Bolu'nun potansiyelinin farkındayız. Bolu'da gerekli tespitleri yapıp elde ettikleri izlenimleri kulübe sunacağız” dedi.

BEŞİKTAŞ FORMASI HEDİYE ETTİLER

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ise, Beşiktaş Kulübü’nün Bolu'da yatırım yapmasını büyük bir memnuniyetle karşılayacaklarını dile getirdi. Ziyaretin sonunda ise Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Fenerbahçeli Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na Beşiktaş forması hediye etti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.