VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AVŞAR KABRİ BAŞINDA ANILDI

28 Ocak 2015

Gazeteci Rojhat Avşar, ebediyete intikal edişinin sene-i devriyesinde ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Avşar için ...

Gazeteci Rojhat Avşar, ebediyete intikal edişinin sene-i devriyesinde ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Avşar için Paşaköy’deki kabri başında Yasin-i Şerif okunurken, yatsı namazına müteakiben de Kültür Mahallesi Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu.

2000 yılında Detay Gazetesi’ni kuran, daha sonra azmi ve çalışkan kişiliği ile ilimizde ve memleketi Bitlis’te önemli işlere imza atan gazeteci ve başarılı iş adamı Rojhat Avşar, ölümünün sene-i devriyesinde ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Avşar’ın Paşaköy’deki mezarı başında düzenlenen törene ailesi, Detay Gazetesi çalışanları, BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve çok sayıda seveni katıldı. Rojhat Avşar’ın kabri, ailesi tarafından kırmızı karanfillerle süslendi. Dualarla anılan Rojhat Avşar’ın yakınları zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadı. Okunan Yasin-i Şerif’in ardından Kültür Mahallesi Camii’nde yatsı namazına müteakiben Mevlid-i Şerif okundu. Rojhat Avşar’a aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.