VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER OYUNCU İSTİYOR!

27 Ocak 2015

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp seri yakalamak istiyoruz. Bize katkısı ...

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp seri yakalamak istiyoruz. Bize katkısı olacak oyuncular olursa düşünülen mevkilere transfer yapabiliriz” dedi.  

Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, “İlk devreyi istediğimiz yerde bitiremedik. İkinci devreye iyi başlangıç yapmak istiyorduk. Saygı duyulması gereken bir rakiple karşılaştık. Orduspor maçında alınan 3 puan bizim için önemliydi. Eksiklerimiz var bunu da görmüş olduk. Her hafta olduğu gibi bu haftada da 3 puan parolası ile Gaziantep BBŞ maçına çıkmak istiyoruz. İç sahada puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Gaziantep BBŞ maçına kazanıp seri yakalamak istiyoruz” dedi.

TRANSFER SİNYALİ!

Takıma katlı sağlayacak oyuncular olursa transfer etmek istediklerini ifade eden Erginer, “Bize bir şeyler katabilecek oyuncular olursa transfer yapmayı planlıyoruz. En önemlisi bu oyuncuları transfer ederek önümüzdeki sezonu da düşünüyoruz. Kısa vadede gereksiz transferler yapıp kulübü de ekstra maliyetin altına sokmak istemiyoruz. Mali sıkıntılar kulüplerin önündeki en büyük engel. Adımları atarken biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Günü kurtarma peşinde değiliz. O anlamda bize katkısı olacak oyuncular olursa düşünülen mevkilere transfer yapabiliriz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.