VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ULAŞIMDA SIKINTILAR AŞILMAYA ÇALIŞILIYOR

27 Ocak 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni hizmete geçen ulaşım sistemi ile ilgili olarak vatandaşlardan gelen ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni hizmete geçen ulaşım sistemi ile ilgili olarak vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine 30 kişilik ekip kurarak yaşana aksaklıklar tespit edilecek.  

Bolu Belediyesi tarafından yılbaşından bu yana uygulamaya geçirilen yeni ulaşım sisteminde yaşanan aksaklıklar ve şikayetler sonrası Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz harekete geçti. Yılmaz’ın verdiği talimat sonrası Bolu Belediyesi’nde kurulan 30 kişilik ekip, sabah, öğlen ve akşam saatlerinde özel halk otobüslerine binerek şoförlerin vatandaşla olan hitaplarını ve yaşanan aksaklıkları belirlemeye başladı.

BAŞKAN HAREKETE GEÇTİ

Vatandaşların Özel Halk Otobüslerinden yoğun şekilde şikayetlerde bulunması üzerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz harekete geçti. Bolu Belediyesi yılbaşından itibaren Şehir İçi Ulaşım Sistemi’nde değişikliğe gitmiş, 103 minibüsle şehir için ulaşımda adeta devrim gibi kararlar almıştı. Sistemin üzerinden neredeyse 1 ay geçmesi ve vatandaşlardan gelen şikayetlerin bir türlü kesilmemesi üzerine Başkan Yılmaz harekete geçme kararı aldı.

30 KİŞİLİK EKİP KURULDU

Vatandaşlardan gelen şoför şikayetleri ve diğer sıkıntılar üzerine talimat veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye personelinden oluşan yaklaşık 30 kişilik bir ekip kurdurdu. Dünden itibaren oluşturulan ekip, özel halk otobüslerine yolcu gibi binerek, vatandaşların yaşadığı sıkıntıları not alarak gerekli yerlere bildirmeye başladılar. Ekiplerden gelen bilgiler sonrası oluşturulacak rapor Başkan Yılmaz’a sunulacak.

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.