VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DAN GÜZEL BAŞLANGIÇ...

25 Ocak 2015

Boluspor kendi evinde ligin dine demir atan Orduspor’u Emre, Kibong ve Prijovic’in attığı gollerle 3-1 ...

Boluspor kendi evinde ligin dine demir atan Orduspor’u Emre, Kibong ve Prijovic’in attığı gollerle 3-1 mağlup ederken, kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptı.  

Ligde ilk yarıda istediğini bulamayan Boluspor ve Orduspor Bolu Atatürk stadyumunda karşı karşıya geldi. Devre arası neredeyse takımın tamamını kaybeden ve gençlerle sahaya çıkan Orduspor ile ilk yarıdaki 16 maçta 17 puan toplayan ve averajla düşme hattının hemen üstünde yer alan Boluspor’un mücadelesinde kazanan taraf kırmızı beyazlılar oldu.

LUİZ HENRİGUE ONBİRDE MURAT GÜRBÜZEROL KULÜBEDE

Boluspor sahaya Özkan, Deniz, Serkan, Emre, Bilal, Kibong, İsmail Haktan, Luiz Henrigue, İshak, Cengiz Umut, Prijoviç onbiri ile başladı. Kırmızı beyazlıların devre arası transferlerinden Luiz Henrigue ilk onbirde sahaya çıkarken, Murat Gürbüzerol mücadeleye yedek başladı.

BOLUSPOR ETKİLİ BAŞLADI

Kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmaya saha ve taraftar üstünlüğü ile iyi başlayan taraf oldu. Rakip kalede ilk dakika ile birlikte baskı kuran Boluspor 14. Dakikada Emre Kılınç’ın golü ile öne geçti. Sağ kanattan gelen ortada Emre rakip ile topun arasına girdi vuruşunda ekibimizi 1-0 öne geçirdi.

ORDUSPOR KARŞILIK VERDİ

Boluspor mücadelede öne geçse de konuk Orduspor bu gole cevap vermede gecikmedi. Alt yapı destekli bir kadro ile sahada yer alan Orduspor’da savunma oyuncusu Hüsamettin 30 metreden vurduğu topm doğrudan çatala giderken konuk ekip beraberlik golünü buldu.

GOL KAÇIRMA REKORU KIRDIK

Boluspor ilk yarıda adeta gol kaçırma yarışına girdi. Kırmızı beyazlılar Prijovic ve Kibong ile önemli pozisyonları değerlendirmedi. Ekibimiz hem önde olduğu dakikalarda hem de skor 1-1 iken öne geçeceği pozisyonlarda topu filelerle buluşturamadı.

45’DE GOL KİBONG’AN GELDİ

İlk devrenin son saniyelerinde Boluspor Kibong ile yeniden öne geçti. Bu dakikaya kadar 2-3 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kibong savunmadan dönen topa harika bir vuruş yaparak Boluspor’un soyunma odasına üstünlükle gitmesine neden oldu. Siyahi oyuncunun jeneriklik golü Orduspor’un beraberlik golüne de adeta cevap oldu ve ilk yarı Boluspor’un 2-1lik üstünlü ile sona erdi.

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

Kırmızı beyazlı ekip 2. yarıya adeta golle başladı. İlk devrenin son saniyelerinde gelen golle 2. Devreye moralli başlayan ekibimiz 54. Dakikada Prijovic’in golü ile aradaki farkı 2’ye çıkardı. Golcü oyuncu bu golle gol sayısını 8’e çıkardı.

Mücadele Boluspor’un 3-1’lük üstünlüğü ile sona ererken Boluspor 17 olan puanını 20’ye çıkardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.