VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN "ALİ İSMAİL KORKMAZ CADDESİ" TEKLİFİ

23 Ocak 2015

Eskişehir’deki Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz ile ilgili davada ...

Eskişehir’deki Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz ile ilgili davada kararların açıklanmasının ardından CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından basın açıklaması yapıldı. Açıklamada adliyenin olduğu caddeye “Ali İsmail Korkmaz Caddesi' adının verilmesi istendi.

Basın açıklamasına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, CHP Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

“CADDENİN İSMİ ‘ALİ İSMAİL KORKMAZ’ OLSUN”

 CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz yaptığı basın açıklamasında, “Polisler Şaban Gökpunar ve Hüseyin Engin'in delil yetersizliğinden beraatlarına karar verildi. Ali İsmail'in katillerine ceza indirimleriyle ödül gibi cezalar veren yargıyı kınıyoruz! Ali İsmail'in canı bu kadar ucuz değildir! Bunun hesabını soruyoruz! İlimiz Bolunun Dörtdivan ilçesinde Dörtdivan Belediyesi Meclisi'nin 1 Eylül’de aldığı kararla daha önce iki dönem AKP Bolu Milletvekilliği yapan, şu an AKP Bolu İl Başkanı olan Yüksel Coşkunyürek'in adı Çavuşlar Mahallesi'ndeki Bolu Caddesi'ne verildi. Bolu Caddesi'ne Yüksel Coşkunyürek Caddesi yazılı tabelalar dikildi. Bizlerde adaletin olmadığı ülkemizde adliyenin olduğu caddenin adını ‘Ali İsmail Korkmaz Caddesi’ yapılmasını buradan herkese iletiyoruz. TBMM'de ileri parmak demokrasisi ile aklanan 700 bin dolarlık saatler ile Bakara Makara eşliğinde herkese özgür Türkiye diliyoruz. Ethemler korkmaz, Berkinler korkmaz, Abdullahlar korkmaz, Ali İsmail hiç Korkmaz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.